Forandring
Hanna Fink (...
6 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
1 år, 4 måneder siden
Bogfinke
Peter
7 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
4 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
7 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
4 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
9 år siden
Lys blokerer så let for l...
Ansu Orheim ...
7 måneder, 1 dag siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
6 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
5 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
2 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
9 år siden
- det er sjovt hvor hurtigt min krop går på juleferie. Jeg havde dette semesters sidste eksamen i dag, men allerede i går aftes besluttede min krop sig for at den var gået på ferie og nægter at falde i søvn før ved en 2-tiden om natten. Det er lidt upraktisk når ens mand er udpræget a-menneske og begynder at falde hen ved en 22-tiden om aftenen.

- jeg ikke helt forstår folk der smider alle deres eksamens-karakterer på facebook. Jeg er også stolt af mit 12-tal, men dem der vil vide hvordan det gik spørger jo nok ind til det. Det er lidt ligesom den familie i min hjemby der satte sønnens 3.gs eksamens-karakterer i vinduet så alle kunne se dem. I just don't get it..

- jeg aldrig troede jeg ville komme til at sige dette, men jeg savner kulden! Slut med det her fesne regn, hvor er min frost og julesne!?

- jeg, selvom jeg fik et 12-tal i dag, stadig ikke føler mig lige så god som de andre. Er det mon rigtigt, eller er det bare mit selvværd der endnu engang kryber i et hul?

- jeg glæder mig ufattelig meget til den næste uges tid. Familie, venner, kaffe, vin, hygge, afslapning. Ja tak.

- jeg ikke helt tror jeg forstår at jeg nu har ferie i 42 dage. Det er jo vanvittigt. Hvad skal jeg få den til at gå med? Og alligevel ved jeg, at dagene forsvinder hurtigere end man skulle tro var muligt.

- jeg er ved at være rimelig afklaret med at fylde 25 om lidt over en uge. Det er nok ikke så slemt som mit hoved tror det er, og det er jo bare tal. Jeg har alligevel oplevet mere end de fleste oplever på dobbelt så lang tid. Alligevel synes jeg slet ikke jeg har oplevet nok.

- det bare ville være så rart med en rejse et varmt sted hen. Det er kun 6 måneder siden jeg sidst var ude at rejse, men jeg er ved at få klaustrofobi igen. London til påske - jeg må holde ud så længe. Også selvom det ikke rigtigt er ferie.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lige nu tænker jeg at... er publiceret 20/12-2013 23:58 af Lea Binta Kjelgaard (Baturia).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.