Tilbage i Danmark
Salomon
9 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Hey dagbog, -

Heh, dagens dagbogs tekst burde stå sammen med lyden af jagger der synger, at man ikke altid kan få hvad man vil ha. - man kan især ikke få det, når jeg ved hvilket spil man leger. Det er lidt som at lege kylling med en der er ligeglad, - man får ikke noget ud af det, ud over sammenstødet, - og jeg væder på, at det bliver den anden der drejer først.

Først, - min teori om, hvorfor ham der før konstant ringede over Skype, ikke gør det mere..han vil have, at jeg ringer til ham, - så han har ikke sagt noget de sidste par dage...men da det ikke har fået mig til at ringe til ham...så begyndte han i går at sende smiley's , - han kan ikke skrive, - ordblind, og han forsøgte derfor at finde ud af, om jeg var sur på ham...siden jeg ikke ringede. - men jeg sendte bare et par smilyes tilbage. - men ringede ikke. - you cant always get what you want :)

og i øvrigt, - hende der gav mig folderen til det der positive fis...jeg havde nok sagt ja til det, - hvis jeg havde kunnet score hende..yep, også selv om jeg skulle lytte til en masse bræk..men da det ikke er en mulighed, - sååå,..

chefen ringede, - han havde et problem..nogle ipads kunne ikke huske accounts og kode fra gang til gang..jeg lyttede til hans ord, - og uden at kende løsningen direkte, fandt jeg den hurtigt..fordi jeg havde set, der stod privat i bunden af safari browseren.. - det virkede.

det ser ud til, at de nok fjerner affalds vognene, - så får jeg langt at gå. Jeg har ikke kondien eller energien til det.. -

vasketøjet er også færdig nu, - så jeg vil slutte, - og sætte stones sangen på repeat.

16:40 - hey igen dagbog, - jeg har lige taget næste skridt, - lukket ned for opringnings muligheden. - man kan stadig se mig andre steder. lader den være nede nogle dage.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg ved, - er publiceret 02/04-2014 14:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.