Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 4 dage siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Alle glæder sig altid sindsygt meget til at det bliver ferie, det gør jeg også selv. Men hver eneste ferie ender jeg altid med bare at ville tilbage til skolen efter et par dage, og denne påskeferie har ikke været nogen undtagelse. Jeg savner virkelig mine veninder så meget, og jeg har da både været sammen med dem i lørdags og i tirsdags. Hvordan kan det være muligt at savne dem så meget? Jeg har ikke set min søster i næsten et år, men alligevel kan jeg slet ikke holde ud at være væk fra pigerne i 3 dage? Hvad i alverden skal jeg gøre næste år når jeg skal på efterskole?
Jeg kunne jo godt spørge dem om de ville være sammen, men jeg skal bare arbejde resten af ferien, og jeg ved med sikkerhed at de også skal arbejde på forskellige tidspunkter, så det er næsten umuligt at finde en dag vi alle kan.
Kan slet ikke vente til tirsdag hvor vi skal i skole igen! For at være ærlig har jeg allermest lyst til at cykle ned til min aller bedste veninde og give hende et kæmpe kram. Det har jeg faktisk lyst til at give dem alle 4! Så kan jeg godt lige klare de næste 3 dage.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ferie og savn er publiceret 18/04-2014 22:33 af Magda Orsto (M. V. Orsto).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.