Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 4 dage siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Kære dagbog!!

Jeg er så uhyrlig dårlig til at skrive til dig i øjeblikket, men så mange ting sker omkring mig at jeg lige frem ville ønske der var 50 timer på et døgn, så kunne det nemlig være jeg kunne nå alle de ting jeg så gerne vil..

Ja for det første ja så har jeg jo haft fødselsdag men det ved du jo allerede, der var også mange der huskede den, og det er jeg også utrolig glad for, MEN.. ja søde, der er altid et MEN... Der var også nogen som ike lige huskede den, nogen som jeg faktisk troede huskede den, men jeg hørte ikke en lyd, det sårede mig enormt meget, men så igen det viser vel bare hvem ens venner er.. Men jeg må vel bare accepter at folk glemmer en, ja også selvom det er meget hårdt..

Nå ja søde, jeg er jo begyndt at arbejde, og jeg må nok indrømme at da jeg havde været der i 2 dage var jeg parrat til at skide på det hele, at på min anden arbejdsdag sætte mig til at klare en udlærts job med hensyn til beboerne, det var lige merer end jeg kunne klare, jeg synes overhovedet ikke det var sjovt, og jeg tror at hvis jeg ikke havde haft Jan at snakke med om aftenen så havde jeg ikke klaret det, det gjorde så ondt inde i mig, jeg stod jo bare der hjælpeløs og vidste faktisk dårlig hvad jeg skulle gøre, men da jeg så dagen efter kom på arbejde igen, og fik snakket med to kollegaer om det og fortalt hvordan det havde gjort mig usikker, ja så kunne de godt forstår mig og de kunne slet ikke forstå at jeg havde fået afvide at jeg skulle klare gangen alene sammed med en afløser.

I dag er så min første fridag, og det har jeg også trængt til, jeg møder kl 7 hver dag og det er altså hårdt når jeg har så mange problemer med at falde i søvn når det er lyst udenfor, jeg står jo op omkring kl 05.45, og det synes jeg er ENORMT meget tidligt, men selvom jeg fra nu af skal arbejde 2 dage og 1 dag fri og arb 2 og 2 dage fri, så føler jeg mig allligevel helt krokket, på min første fridag tænk sig der står jeg også tidligt op, ja og lige nu sidder jeg og gaber og har overhovedet ikke nået alt det jeg skulle have lavet, min søster kommer jo imorgen, og jeg skulle jo gerne have ordnet huset her inden, men lad os nu se hvor langt jeg kommer..

Ellers sker her ikke så meget omkring mig, og dog jeg synes jo selvfølgelig stadigvæk at døgnet er alt forkort..

Søde jeg tror det var det jeg kunne rumme for nu, jeg vil ind og have en lille Morfar, så kan jeg jo altid støvsuge i aften *G*

Knuzzer

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget mit arbejde!!! er publiceret 28/08-2003 14:56 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.