tandlæge

Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Osho RISK
Ansu Orheim ...
8 måneder, 12 dage siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
10 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
I'm back!
Gittepigen
9 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Hey dagbog, - så skal jeg til tandlæge i dag med den rådne tand. - smager sådan.

har de sidste par dage læst lidt avis osv, omkring pilgaard og de 2 piger, også læste jeg i går om en, der på kontant hjælp, - der havde så få penge, at han enten kunne købe mad eller den hjerte medicin osv han havde brug for..ååh ja, og hvordan nogle hjemløse var blevet pisset på, imens de sov..heh, så kender vi folket igen...men hey, - det er jo så vigtigt at folk er venlige (sarkastisk sagt) - sgu da ikke når anstændigheden mangler..Det viser sig i øvrigt også, har jeg læst..at jeg fik ret, folk smider mere affald i naturen, når de ved der er folk til at samle det op for dem..

min energi er tilbage i dag. føler en indre vrede. Jeg skal snart afsted, - jeg er ikke bange for smerten, mere at tanden skal ud..og prisen!

13:52 - jeg har nu en tand mindre :( den var flækket sagde hun, og var ikke til at redde..hun sagde også, at det måtte ha gjort helt vildt ondt..og jeg var en viking, at kunne holde det ud..men den gjorde nu ikke særlig ondt, - det var ikke det, på trods af, at der var fyldt med betændelse. Der snurre i læberne, og hun sagde, at det kunne være nervebetændelse! jeg var så inde for at læse hvad det var..og hvilke symptomer man så har..man kan miste evnen til at føle smerter, balance evnen, og lungerne kunne vist bryde sammen...eller sådan noget. - anyway, det springende punkt er, at ud over det kunne bekæmpes med alt muligt..så kunne "binyrebark" også slå det ned..Det har jeg jo fået for min podegra..og det var først da jeg tog det, at der kom smerter igen, ved tanden. - det havde været der før, men var gået lidt væk igen. - jeg har stadig et par piller af dem tilbage, - sidst skulle jeg kun bruge 4, - men man skal købe 10. - der kan opstå bivirkninger af dem, - men kun hvis man bruger dem i månedsvis.

i øvrigt spytter jeg stadig blod..

sætter den sang på igen, fra i morges..you're nobody 'till somebody loves you. - perfekt timet, at få det ordnet i dag, nu jeg har en dag med styrke..

fik komplimenteret hendes hår i øvrigt, - lila striber i, der passede til hendes trøje. - + andet. selv fik hun sig et grin over min T-shirt med "jeg er fed, du er grim, - jeg kan tabe mig"

imens høre jeg i øvrigt James Arthur - you're nobody'til somebody loves you..den har et godt beat.

14:21 - jeg føler mig sgu stærk i dag :) ! som om jeg lige har vundet et vædemål..uden at ha det..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tandlæge er publiceret 19/06-2014 10:41 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.