Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
9 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
7 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
8 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
5 år siden
Svampe
Halina Abram...
4 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
12 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
6 måneder, 9 dage siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
4 år siden
Stemme
Halina Abram...
4 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
8 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
6 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
8 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
12 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
8 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
4 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
13 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
8 år siden
Kære Dagbog!!

Ja endnu en uge er gået, og jeg må da indrømme at jeg kommer da til at holde mere og mere af det arbejde jeg laver.

Ja nu lå jeg godt nok syg mandag og tirsdag, og onsdag havde jeg jo fri, så de to dage her jeg har været på arbejde i denne uge har skam været skønne, jeg nyder det rigtig meget, jeg nyder at være sammen med de ældre, ja altså må godt nok indrømme at jeg føler ikke rigtig vi er sammen med dem nok, men jeg kan også godt se at tiden er der altså bare ikke desværre.

I dag har vi holdt høstfest for de ældre, og jeg må indrømme at er der noget de nyder så er det da når de skal til "fest" de får det fineste tøj på, hygger sig og ja de kunne sidde fra 12 til 15 og spise, spille banko og drikke kaffe, der følte jeg virkelig at vi gjorde noget sammen med de ældre, det er jo ikke lige frem hver dag at vi gør sådan noget. Jeg sad til bords sammen med nogen ældre som virkelig kan grine af ting, også kan de fortælle de sjoveste og interessante ting, det får bare tien til at gå hurtigere.

jeg skal til at søge ind på selve skolen for at starte på uddannelsen til januar, jeg håber så bare at jeg bliver optaget, for ellers ved jeg da ikke hvad jeg skal lave.

Nok om mit arbejde..

Selvom mit arbejde gør mig så glad, så er der desværre også triste ting i mit liv..

Jeg spiser så sundt som jeg overhovedet kan, spiser intet silk og sørge for at frugt og masser af vand, ja jeg er endda begydt at motioner lidt, men lige meget hjælper det!!! Vægten den stiger hele tiden, og jeg kan ikke forstå det. Det er sq så trist at stå på en vægt en gang om ugen også se at man har taget på, jeg aner snart ikke hvad jeg skal gøre. Nu her på onsdag så må jeg bestille tid til lægen og håbe på at jeg kan få en tid, jeg må virkelig finde ud af hvad det er der er galt, jeg vil fandme ikke blive ved med at tage på , det skulle jo helst gå den anden vej..

Nu her imorgen skal jeg til housewaring, og jeg har allerede snakket med dem om at hvis det var noget fed mad så ville jeg selv taget noget kød med, men det var det heldigvis ikke, der var nemlig købt masser af grøntsager ind for de er nemlig også gået over på den slanke linie så det er da godt jeg ikke er alene om det..

Jeg vil slutte igen, jeg skal lige ud på min aftentur, inden at det bliver mørkt, det er jo desværre begyndt at blive mørkt, så kan jeg ikke være så længe ude mere, det er meget trist..

Ha det godt kære dagobg og rigtig god weekend.

knus

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min uge.. c",) er publiceret 05/09-2003 18:48 af Temlig ensom.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.