Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
9 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
9 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
10 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
En dum ryg og 12 timers stille siddende arbejde passer ikke sammen. Okay den halv lamme kvinde og hendes kørestol jeg havde i går, har nok heller ikke gjort det bedre. Mine spændinger har i hvert fald bevæget sig videre fra lænden op af ryg søjlen til nakken. Hvis det havde været min mand der havde haft det sådan, havde han nok fået et par drillende ord med på vejen !!
Nå men jeg fik ondt af mig selv og tog tidlig hjem...
For at det ikke skal være løgn er manden sygemeldt i dag. En sportsskade !! Hmm ja ja.. Han havde været på golfbanen i går, og havde ikke været opmærksom på en stor sten der lå under bolden. Så da han skød til bolden ramte han også stenen ,Og fik en ordentlig ryk i håndledet. Det er jo ikke så smart når ens arbejde består i at stå med en kniv hele dagen.
Men hva. Hvis han havde mødt på arbejde havde han fået en fyreseddel, de har måtte fyre 550 medarbejder her i dag pga. en brand i går.

Vi har lige hentet 2 af vores weekend børn. De falder ikke langt fra stammen !! Den ene har været oppe og sloges, og har fået en kraftig forstuvning på den ene tommeltot. Og den anden har klippet sig i fingeren. Så her går det godt !!

Jeg havde ellers regnet med at skulle have haft lidt styr på haven i denne weekend. Men sådan bliver det nok ikke. Men skidt med det, bare vi alle får det bedre med hver vores skavank. Så må alt andet komme senere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ih altså er publiceret 19/09-2003 16:37 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.