7 år siden

Affæren..

Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
8 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
8 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
6 år siden
Skrivende
Michala Esch...
5 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
9 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
4 år siden
Ny Picanto
Peter
9 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
9 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
9 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
8 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
5 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
9 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
1 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
10 år siden
Jeg er stadig (u)lykkelig gift, nogle dage er alt rosenrødt og vi flyver på skyerne, andre dage kan vi ikke holde hinanden ud. Igen - hvem tager skridtet til vi engang skal skilles? Hvem siger stop? Hvem orker ikke mere af os to? Jeg har ingen idé om hvor jeg skulle tage hen med vores datter, hvis vi blev skilt. Jeg hænger på en husgæld og ikke mindst en kæmpe SU gæld, hvor er det hele overvældende og skræmmende.. Puha..

Jeg har sågar haft en affære.. Jeg er virkelig ikke typen der er utro, og har aldrig været det. Men nogle gange, så ryger man bare ud til et punkt hvor man ikke kan mere. Jeg er typen der har brug for at blive begæret, blive set, rørt, kærtegnet og taget. Ham den gamle flamme, forfanden man - jeg var så forelsket i ham, jeg elskede ham højere end jeg troede var muligt. Til gengæld ødelagde han mig også mere end hvad jeg nogensinde havde troet nogen ville. Jeg endte i en depression, jeg prøvede at begå selvmord, jeg græd hver evig eneste aften og forfanden hvor var jeg ødelagt. Og selvfølgelig er han den jeg vender til når alt er galt, han er stadig mit safeplace, stedet jeg kan være mig selv, stedet hvor jeg bare kan putte mig ind til ham og så er jeg tilbage i mine teenage år med ham. Hvor er det skræmmende.
En dag tog det overhånd, endte i hans seng, han kærtegnede mig, han kneppede mig, han var den han var for så mange år tilbage. Jeg stoppede ikke, jeg tog imod ham, tog imod hans charme og hans ufattelige rolige måde at være på.
Det hele var så normalt, som om jeg slet ikke var gift - men bare var der omgivet af noget jeg måske lidt havde savnet. Jeg kørte hjem til min mand, jeg var ikke plaget af nogen dårlig samvittighed, jeg var okay oppe i hovedet.
Den dårlige samvittighed kom da jeg fortalte min veninde om forløbet, og jeg sagde det til min mand senere den aften, som utrolig nok tilgav mig, hvilket jeg virkelig ikke forstår. Jeg havde smidt mig selv ud med det samme, hvis det var mig. Så egentlig fik det ingen konsekvenser for mig... Så hvad ville forhindre mig i at gøre det igen? Absolut intet. Så det gjorde jeg, et par gange. Det hele er bare så rodet..

Ihj. Ja, det er ikke fordi jeg vil dumpes oven i hovedet med alt dette, da dette er et rum for mig, hvor jeg kan komme af med alt det, jeg ikke kan andre steder..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Affæren.. er publiceret 09/12-2015 19:25 af SoffiG.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.