7 år siden

Amme-skizoide spelt-zillas

Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Denne her dagbog skulle gerne virke som en omgang kaustisk soda, som opløser en indre ætsende surhed. Fuck Facebook. Arbejder med skidte professionelt og er i det private ved at ørle over alt det lort og lede man præsenteres for dér. Voksne mennesker opfører sig som pattebørn uden pli, moral og dannelse. Som en Jensens Bøfhus buffet appellerer lortet til de værste troll-like krybdyrsinstinkter, og folk er ikke blege for at te sig som idioter med den strategi for øje, at man som brand skal bøje sig i støvet for den på en piedestal-ophøjede kunde, og give dem ret i ALT. Hele tiden med den kniv for struben, der hedder at 'I ved nok, hvad der kan ske, hvis jeg laver en scene, og den bliver delt, liket og kommenteret af tusinder.'

Der er selvfølgelig situationer, hvor de sociale mediers virkelig omfordeler magten og 'empowers' 'den lille mand' på den fede måde. Men I drømmer ikke om hvor mange amme-skizoide spelt-zillas og far-og-mor-gør-alt-curling-børn, der sidder derude og skaber sig og bruger hver eneste imaginære urimelighed som blackmail til gengæld for rabatter, kompensationer, og hvad de ellers forestiller sig af måder, man skal komme dem i møde på.

Nogle gange må jeg skrive to svar. Ét er det, som jeg virkelig tænker i mit hoved. Det andet er så venligt, diplomatisk, overbærende, humoristisk og sødt at jeg burde blive tildelt Nobels fredspris. Og det er ligemeget hvad de kaster i hovedet på mig. Smile, vinke, smile, vinke.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Amme-skizoide spelt-zillas er publiceret 08/06-2016 23:57 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.