Der sker så meget...

ressourceforløb the end
Martin Micha...
2 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
5 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
8 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
9 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
9 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
7 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
7 år siden
19-03-17
Hannah White...
5 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
7 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
8 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
9 år siden
Fortiden er hård.
storm89
2 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
5 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
5 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
3 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
8 år siden
den første dag år 2013
bondeven
9 år siden
Hvor skal man snart begynde ? Jeg har fået snakket med A. Min kollega, som sagde sit job op i sidste uge - det vil sige, de havde et møde et par dage senere med direktionssekretæren fra Administrationen og A har fået en "løs mundtlig aftale" om, at hun muligvis kan blive forflyttet til en anden afdeling (Administationen) i stedet. Men hun søger da andre stilliger på livet løs.

Og i fredags besluttede LB så, at jeg ikke længere skulle være på Flextid. Før plejede jeg, at stemple ind med et Flexkort når jeg kom om morgen og stemple ud igen når jeg gik. Men det sted hvor jeg stempler ud og ind, er i den anden ende af huset hvor jeg arbejder og derfor tager det mig gerne 5 til 8 minutter at gå fra det sted og hen til hvor jeg rent faktisk arbejder. Derfor får jeg for meget overarbejdstid og det er LB ikke glad for. Og da hun kunne se på udskrifterne, at jeg jo alligevel overholdt mine arbejdstider, så besluttede hun, at jeg ikke længere behøvede at være på Flextid. Og det har jeg egentlig heller ikke noget imod, hvis jeg skal være ærlig !
Så i fredags, da jeg havde stemplet ud for sidste gang, afleverede jeg mit kort. Og her til morgen kunne jeg endda parkere min bil lige uden for den indgang hvor jeg arbejder, så der sparer jeg også tid. Helt fint.

I weekenden besøgte jeg mine forældre. Alene - min mand ville ikke med, men det gør heller ikke noget. Det er fint nok for mig, at besøge mine forældre uden ham. Min bror kom lige et smut forbi søndag eftermiddag og så fik jeg da også lige hilst på ham. Det er jo ikke så tit, at jeg ser ham mere. Vi har begge lige travlt.

Og på onsdag er det jo så den store dag. Ja - også for kronprinse-parret, men faktisk også for min mand og mig. Vi skal nemlig hen til bilforhandleren og hente vores nye bil - en Suzuki Wagon R 1,3 GLS Blåmetalic og 5-dørs. Og vi glæder os bare helt vildt til at få vores nye bil. Den vi har nu (Opel Vectraen) skal sælges privat, men det ville min bror hjælpe os med.
Men jeg skal nu nok også hjem og følge med i den kongelige forlovelse på onsdag, når alt det med den nye bil er ordnet...

Så der sker rigtig meget på disse fronter lige for tiden. Jeg kan vel bare håbe på, at Dagens englekort for i dag taler sandt og måske varer en hel periode. Der stod: Balance. Så man kan håbe på, at der er/kommer balance i tingene.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Der sker så meget... er publiceret 06/10-2003 20:24 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.