5 dage uden hårvask

Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
1 måned, 7 dage siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 29 dage siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Ah, velsignede brusebad. Opstanden fra mit 3-dages sygleje har jeg nu fået spulet min afkræftede krop og ikke mindst fået vasket mit hår. Jeg tror ikke jeg har gået så længe uden at vaske hår siden jeg gik til festival og sov på banegårde.

5 hele dage uden en hårvask. Det er interessant at mærke hvordan håret efter et par dage gendanner sit naturlige fedtlag og lægger sig i tungere og mere faste folder og buer.

Jeg har langt hår og desuden er jeg velsignet med meget af det. Rigtig meget. Så meget at frisøren ryder 1-1½ time i kalenderen hver gang (hvert halve år) jeg kommer for at blive trimmet.

Jeg begik den fejl en eneste gang, at undlade at nævne min hårpragt da jeg over telefonen bestilte tid. Det er jo klart, at frisøren fik noget af et chok da hun først fik fingrene i min manke. Hun var dog henrykt - det er jo nu engang hendes fag - og inviterede resten af salonens frisørere over for at køre deres profesionelle hænder gennem denne usædvanlige pragt. Det tog jeg pænt som et kompliment. Men jeg bruger jo heller ikke føntørrer eller andet som får håret til at stå, sidde, ligge eller hvad det nu skal. Helt naturél, såmænd.

Jeg er sågar også ved at få krøller. Det skete efter jeg fik Freja. Noget med hormoner. Så nu ligner mine frisøraftaler noget i retning af 2 timer! Krøllerne er jo sværre at bedømme. Måske et meget godt billede på mig som person?

Se indianerne mente jo, at et menneskes hår er en afspejling af dets styrke. Jeg må derfor have uanede mængder af styrke gemt i mig. Jeg har desværre bare ikke altid lige adgang til den side af mig. Oftere ser jeg mig henslængt i dyb sump og mangel på selvtillid. Jeg må begynde at se lidt mere i spejlet.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 5 dage uden hårvask er publiceret 16/10-2003 05:48 af Carina Malene Rømer (Lillemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.