6 år siden

Verdens bedste familie

Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
10 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
8 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg føler mig bare så privilegeret i denne juletid.

Juleaften blev holdt hos min datter og svigersøn i Pandrup de har jo lige overtaget huset så det er fantastisk de overhovedet har nået at få malet og møbler og endda et juletræ pyntet.

Juleaftensdag gik jeg tur med Barnebarnet Liam på 20 md det var dejligt at se villavejen trampe i vandpytter og spille fodbold, måske brugte vi for meget energi der udenfor, men dejligt at gå derude og vinke ind til familien der stod i køkkenet og forberedte aftensmaden.
Liam var så for træt til jul så han var overtræt efter aftensmaden, vi fik ro ved en gåtur med barnevognen, og ja der kom altså ikke mere liv i ham til en juleaften. vi nåede gennem pakker julesnolder og de supergode småkager min datter Louise havde bagt. den bedste julegave blev indvendig og udvendig rengøring med lakrens og voks (af bilen) tak Nikolaj

På vejen hjem fra jul samlede jeg en gomore passager op fra Iran, han var kommet til at tro han havde ytringsfrihed i hans hjemland, og betalte nu prisen ved at være i dk. men jeg synes han på forbløffende kort tid virkede rigtig positiv og er sikker på han nok skal finde en plads i midten af vores samfund.

Så havde vi jo et par rolige dage til store julefrokostdag d 27, og det blev et brag af en fest med tror det var 24 der fik tid til at komme ååå vores store familie er altså så dejlig fyldt med kærlighed sang glæde og omsorg for hinanden, da de kørte efterlod de Elias (10år) Josva (13år) og hunden Alba, Annie og Peter ville tage på kærestetur. Så vi er blevet passet og luftet af børnebørnene der sørger for liv og mad som jo også er dejlig nemt med de mange rester :-)

I dag har jeg så igen erfaret hvilken fantastisk familie jeg har, for min lillebror hørte jo om en utæthed på min datter Charlottes tag, og så har han minsandten brugt dagen på at udbedre den detalje... det er jo helt vildt jeg lever i en verden så fyldt med kærlighed og har nogen i familien et lille problem ja så bliver det bare løst :-)

Vildt og fantastisk tak for jer alle som en
Nu vil jeg slutte og ønske alle jer derude
Godt nytår

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Verdens bedste familie er publiceret 29/12-2017 23:59 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.