ide til en film..

Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
7 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
9 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
7 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
8 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
4 år siden
Like & del
Olivia Birch...
7 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
4 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
9 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
7 år siden
Hej dagbog, - Da jeg vågnede i morges og var på vej på arbejde, så fik jeg en ide til en film. Den er et svar på den bevidste feministiske ødelæggelse, af mandlige symboler. Her er et par notater til den, og det skal lige siges..at jeg regner med at de fleste kvinder vil hade den..anyway, her er de første punkter til den lille skitse af den. Jeg har tænkt over den idag, imens jeg var på arbejde..

Vi følger en trans mand, der ligner en kvinde, især når vedkommende har barberet sig om morgnen. Hovedpersonen har jeg kaldt "Harpie" som et spinoff af "barbie" og fra den menneske fugl fra den græske mytologi.

anden person, - Kenneth - fra ken dukken..han var fuld en aften, og fandt ud af, at alt ikke var som han troede..hehe..hvilket kommer i et flashback, når man første gang møder ken.

Om morgnen tager harpie med en elevator ned, harpie kommer selvfølgelig til at prutte..men der er ikke en af gutterne der bliver vred, - det er jo en kvinde."Ken" har arbejdet hårdt, og skal på sommerferie, - han har købt en plads på et krystogt skib. harpie, vinder en plads blot fordi hun står i kø et sted, som kvinde. nå uden at jeg vil sige så meget mere om turen, så får harpie skibet til at synke..men hun får selvfølgelig en redningsbåd, imens "ken" får fat i noget af en dør..da ken godt ved, at det ikke er en kvinde, prøver han at gøre opmærksom på det..men selv om harpie ikke har fået barberet overskæget helt af, får hun en båd alligevel..ingen tror ham. De fleste mænd på skibet drukner, - undtagen ken.

dertil nående jeg, så jeg mangler slutningen..men budskabet skal være..kvinder, prøv lige at være stærke feminister, når skibet er ved at synke..hehe, de vil alle hade den :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ide til en film.. er publiceret 05/01-2018 18:54 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.