3 hjullers cykel
Halina Abram...
1 år, 5 måneder siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
4 år siden
De første år
Camilla Grub...
5 år siden
Ved du hvor dit barn er?
Kianna Kitte...
1 år, 3 måneder siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
4 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
2 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
4 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
4 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
1 år, 4 måneder siden
Den der følelse i kroppen
Tenna Herman...
6 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
3 år siden
Hej dagbog, - Mit hjerte har det ikke godt. Jeg ved, at jeg snart kommer til at få en dårlig dag, - men jeg er også ret sikker på, at når det sker, vil der være folk der får flere dårlige dage en jeg gør det.

Jeg er gået en ven frem på facebook, - en lære der flytter skole, men som synes det var hyggeligt at snakke med mig. en jeg hjalp når han havde problemer.

En gammel nabo skrev til mig idag. Hendes computer virkede ikke, og hun ville spørge om jeg kunne hjælpe..hun kommer hjem til mine forældre med den imorgen..så vil jeg se, hvad jeg kan gøre. Jeg tog en gammel bærbar med hjem til mine forældre, i tilfælde af at de får brug for en, så må de godt låne den. jeg bruger den aldrig. jeg snakkede også i telefon med hende, det er længe siden vi har snakket..sidst var vi børn og legede sammen. Det er ikke gået hende så godt, og hun er aldrig flyttet ind i sig selv. Hendes stemme får hende til at lyde som en svag person, sky og usikker på sig selv. Jeg ved hvad du tænker, hvilket motiv har du for at hjælpe..2 ting, kender du eventyret om lykkedragen, der kunne bringe den langt på sin ryg..jeg er en sådan drage. Hun minder mig samtidig om mig selv, sådan som jeg var før jeg forstod at verden var fyldt med barnlige voksne, fakere...og Jeg er Kenny! Jeg står alene mod alt, og har tit mere ret end andre. Hun er ikke en "her kommer jeg type" og fortjener min hjælp. jeg kan analysere det meste i folk, blot ved få ord..og de situationer de er i.

Når jeg byder nogle trods, og giver dem helvedet..så er det altid folk der tror de er noget. Her kommer jeg typerne..i love to break them, show them that they are nothing to me.

Min mor snakkede igen om arv, så måtte jeg sige det igen..ingen penge i verden, kan erstatte de timer vi har med hinanden. penge giver ingen trøst.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget tæt på er publiceret 09/02-2018 18:37 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.