Her er dit liv ridder plys, del et eller andet.

Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Ja ja. På et eller andet tidspunkt skulle det jo ske. Mit indernet gik ned. Det er da også pokkers med de indere. Spøg tilside. Jeg havde egentlig tænkt mig at skrive en fortsættelse tilo min "Her er dit liv ridder plys" men jeg kan ikke huske hvad det var jeg skrev, så det bliver lidt improviseret. Pyt.

Nu er jeg snart ved at være færdig med den første del af skolen. Et halvt år på kogtved søfartsskole. Det har absolut ikke været nemt. Jeg kan godt se det er en enorm mængde viden der skulle og stadig skal proppes ind i mit lille hoved. Jeg fatter sommetider ikke der er plads til mere. Alle de "kedelige" fag er overstået nu, eller det vil sige kun næsten. Jeg har en eksamen i næste uge, og så er det slut. Ikke mere udenadslære i denne omgang. behøver jeg at sige jeg hader udenadslære. Det er sikkert fordi jeg ikke er så god til det. Men nu er det også slut.

De spændende fag er der stadig. Spændende bliver de jo selvfølgelig ikke ved med at være, men der er i det mindste noget man skal prøve at forstå, ikke bare lære udenad. Navigation og motorlære er det sjoveste lige i øjeblikket. Det er lidt som at være spejder. Jeg kan se en kirke, og jeg kan se på mit kompas at den er i pejling XXX. Så er jeg nok cirka der. Selvfølgelig skal det gøres lidt mere præcist i en virkelige verden, men det er nu meget sjovt alligevel. Motorlære er bare det bedste. Vi har en rigtig engageret instruktør. De vil ikke kaldes lærere. Han har så mange sjove røvere (red. røverhistorier).

Tja hvad sker der ellers. Jo vi har jo lige haft efterårsferie. Det føles som om det er måneder siden vi kom tilbage. Det er det jo faktisk ikke. Man falder vel bare hurtigt tilbage i rutinen. Det er også meget rart. Så er der ikke så meget at tænke over. Men det jeg ville sige, er at instruktørerne har sat tempoet yderligere op siden vi kom tilbage. Som om det ikke gik hurtigt nok i forvejen. Vi skal jo lære alt i mere end dobbelt tempo. Ligemeget.

Så skal vi ud til lindøværftet i morgen og se hvad det er det hele handler om. Vi skal ud og se et 370 meter langt containerskib. Det skal nok blive spændende. Så må jeg prøve at få mig taget sammen til at skrive i morgen. Det gør jeg sikert ikke, men man har vel lov at håbe.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Her er dit liv ridder plys, del et eller andet. er publiceret 28/10-2003 22:13 af Peter Tuxen (plysdyret).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.