Åh den vrede, den vrede!
Bastian
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
19 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
9 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
7 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
5 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
7 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
3 år siden
Hej dagbog, - Vrede,.min konstante følgesvend. Vrede, giver mig min ukuelige vilje til altid at rejse mig igen, aldrig at give op. Jeg mærker den i mine tanker på dem der stak mig i ryggen, hvad de ikke ved er, at jeg ved hvad de havde gang i..har sat the rasmus over, med "in the shadows" - Fordi vreden er så konstant, har jeg lært ikke at lade den styre mig..kun hvis dem man elsker, angriber kan jeg miste min kontrol, men jeg vinder den tilbage rimelig hurtig.

Jeg skal også ha skrevet til min læge, efter endnu en omgang ligegyldig undersøgelse. Jeg tænker hun sender mig til, for at få mig til at give op..men jeg har et kort hun ikke har set før..min før nævnte vilje, skal nok få hende til makke ret. Jeg har ikke brug for flere undersøgelser, jeg har brug for at få det fjernet der gør ondt...om jeg så skal gøre det selv! soo, yep..others would not have the balls to..but i am not anybody.. jeg brugte vreden til at smide de 75 kilo..på under et år..på med "fall out boy, med the phoenix"

uh jeg ved folk har et forkvaklet syn på vrede og "negative" følelser..men måske de burde se den virkelig morale i "the tale of two wolves" den orginale historie..ikke den forkortede, men den der har et længere og bedre svar..fra den gamle høvding..end blot, den du fodre..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ingen frygt er publiceret 15/10-2019 20:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.