Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
7 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
så blev det hf dag "herlig fredag" tilbage blikket strækker sig til mandag , noget så kedeligt ,at det hele gik efter planen , det viser at forberedelse og forberedelse betaler sig .
da efterårs ferie afmatningen slog igennem , og vi skulle kun lave ca. 30 stk smrb. så var der mere tid til at samtale , så blev det opklaret , at min makker havde fået at vide at vis hun mødte kl 10.00 så var det godt , men mødetiden til en køkkenvagt er altså 09.30. og når hun så kommer konsekvent 10 - 20 minutter forsent hvergang , så tænkte jeg når, ja hun er altså bare 20 minutter bag ud , når hun nu er blevet klar over mødetiderne , så bliver det spænende at se om hun kommer til tiden.
her på centeret er der flere forskellige , grupper , og der også en gruppe med modeljernbane som har et rum til deres jernbane som de bygger på hele tiden , og fra den gruppe fik jeg en foresprøgelse om levering af madder til ca . 12 mandfolk den 25--11-20-19. de skal fejre to medlemmers 75 års fødelsdage , så de bookede et lokale som kaldes fløjen , hvor der vel kan serveres for ca. 20 kurv .
de normale fremmøde af jernbanefolket om mandager er ca 5- 7 stk . og da de nok bliver 12 og skal have det bragt ned til fløjen , så er det lige lovligt meget at klaske oven i den daglige rutine om mandagen , som også indebære varer modtagelse, så lige for at brillere lidt , så lovede jeg at tage mig af opgaven , og da jeg eksperimentere med spålægsfremstilling så så jeg en mulighed til at få afprøvet nogle ting.
der et køkken på etagen , hvor det hele kan anrettes , så jeg drømmer om at disponere et selskabs lokale , og servicere de forskellige grupper på centeret.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget gennemført er publiceret 18/10-2019 18:09 af Erling Thestrup (ordkløver6).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.