9 måneder, 19 dage siden

Spilder tiden med debat

Pizza
Kenny Raun (...
8 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
5 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
8 år siden
Happy Fucking Birthday To...
Kianna Kitte...
2 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 måneder, 18 dage siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
4 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
5 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
3 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
4 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
5 år siden
7
Halina Abram...
3 år siden
Juletid
Gittepigen
8 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
8 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
1 år, 11 måneder siden
Sommer
Hanna Fink (...
4 år siden
Hej dagbog, - Jeg kan ikke lade være, - hver gang jeg ser en eller anden skrive noget pis, så må jeg skrive et svar til det. Jeg ved godt, at jeg aldrig nogen sinde vil kunne få folk til at tænke fornuftigt over tingene, og derfor kan det synes som spild af min ferie. Jeg har dog et lille svagt håb om, at folk der ikke er i ilden, vil kunne se hvad jeg siger..eller måske blot lægge et lille frø hos dem, der måske kan få dem til engang at ændre mening.

Først var der en der igen skrev at politiet havde brugt penge på paludan og at det var hans skyld. Jeg ved godt, at i folks sort hvide hjerner, der er man enten for en person, eller imod en person..det er en tåbelig måde at tænke på. Faktuelt, hvis du går ind i en boghandel, tager en bog og begynder at læse denne bog..og du så finder ud af, at bogen støder dig..at du synes den er dybt usympatisk,- har du så nu ret til at brænde denne bog eller hele boghandlen af? Nej vel, - ville du ikke blot lægge bogen og finde en anden? hvis du ser en mand på din vej, for hele livet er boghandlen..og du ikke kan lide hvad han siger..hvad forhindre dig så i at gå videre til den næste? eller er det fordi du vil begrænse ytringsfriheden til at gælde for dem, du synes om? aah så ord er nu pludselig vold, - så du kan føle dig som et offer, fordi du ikke kunne lide det han sagde..jeg forstår godt, at religiøse kan se det som en trussel, at man sparker til deres dårlige ider..og religion er blot det, en dårlig ide. Det er kun en trussel, for den dogmatiske måde at tænke på..ingen ateister som mig, ville fornedre os til at gøre ved dem, som de har gjort ved os i årtusinder..det tænker de måske blot, for det er det de har gjort. Men jeg søger ikke ændre verden ved fysisk vold, men ved at få folk på bedre tanker. En tanke om, at social kontrol og drab på andre, eller fjernelse af deres rettighed til at eksistere ikke bør sanktioneres igennem religion. Jeg vil blive ved med at sparke til folks dårlige ideer' til de kommer frem med nogle bedre.

Jeg gider ikke igen skrive hvorfor jeg ikke bryder mig om ham manden hvis rettigheder jeg forsvarede. jeg vil blot sige, det at slå mønt på en kerne af sandheden, og krydre det med had, for at opnå politisk magt..er ikke min kop te. Men i en verden af sort eller hvid, er jeg altid manden på den logiske midte.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Spilder tiden med debat er publiceret 15/02-2020 11:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.