Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
Skavanker
David Hansen...
22 dage siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Sidste søndag var det orkan her hos mig. Jeg kan altid høre, det er storm, når spjældet ind til skorstenen klaprer, og senere sagde de det da også i TV2News. Jeg har aldrig før oplevet en vinter med så meget syd og vestenvind og regn hele tiden, nu har det efterhånden varet foruroligende længe. Uhyggeligt. Og døren kan ikke tåle al den sjask regn lige ind imod den hele tiden, den ender med at gå i stykker, hvis det fortsætter. Så jeg har taget brænde nok ind til et par dage, så jeg ikke behøver at gå ud i morgen. Jeg risikerer, at jeg ikke kan lukke og låse den igen.
Jeg blev færdig med at køre brænde ind i udhuset på trillebøren i dag, da jeg havde bestilt en palle, og var nødt til at købe ind på min cykel i går. Det ligger i en bunke, fordi jeg var nødt til at skynde mig lidt, inden storm og regn igen. Jeg går med trillebøren i mudder, fordi det regner hele tiden, ingenting når at tørre, før det næste vand kommer. Der ligger store marksøer rundt omkring, landmændene skal snart til at dyrke ris.
Sidder og lytter til vinden der suser udenfor og ned i skorstenen, det har jeg prøvet så mange gange før. Denne gang er der bare varmegrader med, mere end der har været nogensinde før på denne årstid.
Sommetider tænker jeg lidt på at flytte, finde en lille lejlighed et eller andet sted. Men jeg ved, at jeg ikke gør det alligevel. Det er det sikreste at blive her, også selvom det sommetider kan være strengt. Mit lille hus er også billigt, i forhold til lejligheder der koster meget mere. Og jeg der er vant til brændeovn vil have svært ved at finde mig i en anden form for varme. Jeg bor heldigvis også højt, og uden en kælder, når jeg tænker på oversvømmelser andre steder.
Min kat Mira ligger i skrivebordsskuffen, og jeg sidder ved computeren ved siden af. Hun har jagtet mus på loftet hele dagen, og leget med papirkugler som jeg triller. Min gamle kat vil ikke ind, men jeg ser den med jævne mellemrum, når jeg fodrer ude.
Dagen i morgen og i nat vil vise, hvordan stormen vil blive denne gang.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Storm igen. er publiceret 16/02-2020 01:34 af Mette Boe Christensen (MollyTrine).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.