4 måneder, 24 dage siden

på den lange bane

Pizza
Kenny Raun (...
8 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
4 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
4 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
3 år siden
Spejle
Marie Martin...
6 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
7 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
5 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
7 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
3 år siden
Nu se dig selv !
Søren Sørens...
11 måneder, 26 dage siden
Pause
Hanna Fink (...
6 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
4 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
5 år siden
Hej dagbog, - Meget af det jeg gør, gør jeg for en fremtid jeg kan se på den lange bane. Når jeg f.eks bygger en alt konto op i et spil, og joiner en anden guild med den, end den hoved guild jeg selv er i og styre..så gør jeg det med fremtiden i sigte..få venner, når de så kommer i krise engang..kan du tilbyde dine nye venner et nyt hjem.,.hos din stærke guild..der også mangler et pare stykker i at være komplet.

Når jeg diskutere, så regner jeg heller ikke med, at jeg overbeviser vedkommede jeg diskutere med. Det gør jeg ikke, fordi folks hjerner elsker deres egne hjerner..og ville aldrig indrømme at de tog fejl, - så ville de jo tabe ansigt. Jeg håber på, at andre ser med..og dem der gør, har jeg måske større chancer ved at nå. Dem der ikke selv er i ilden..

her kan jeg iøvrigt godt lide pedellen, - han påstår også engang imellem noget..men han tænker, ok..Kenny siger det nok ikke, fordi han bare skyder ud i tågen..så han går selv ind og kigger efter..og må så indrømme, at jeg havde ret.

Engang imellem får jeg nogle "likes" på det jeg siger..af andre..men det er ikke for likes jeg diskutere..jeg ved godt, at jeg ikke ved alt..og tror ikke, at jeg er den klogeste i alt..det er derfor jeg kunne indgår i debatter hvor jeg reelt set har vundet på forhånd, - vundet, set i et perspektiv af, at vedkommede man diskutere med ikke bliver overbevist..men at andre måske gør..vundet, i at debatten allerede har været kørt af i forvejen af andre..(uden at dem jeg diskutere med ved det)

Det sjove er, at folk altid er klar til at fortælle hvor kloge de er, og dumme andre er :) Donner-kruger effekten anybody..Ja, jeg har siddet i mange år, og fyldt på med viden om alt muligt..for jeg har aldrig haft et liv..så jeg har fyldt mit hoved med viden istedet. Som du ved, var mit største ønske som barn, at blive lære..ikke pga arbejdet..men jeg troede dengang at det var de klogeste mennesker..hahah..jeg ved bedre idag.

idag har jeg iøvrigt raid i guilden, og guild kamp..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget på den lange bane er publiceret 10/05-2020 14:32 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.