Grupper

S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
15 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Hej dagbog, - En jeg kender forsøgte igen at melde mig inde i en gruppe på fjæsen, - det pisser mig altid totalt af. uanset hvad det er for en gruppe, - gå altid ud fra, at jeg IKKE ønsker at være medlem af en gruppe, der ønsker mig som deres medlem. Den seneste var en der forsøgte at få mig til at gå ind i den der gruppe imod støjberg..Men jeg vil ikke være medlem af en folkedomstol. Det er ikke mit hverv at dømme folk for noget, efter mob mentaliteten. Hvis hun er skyldig i noget, - så lad domstolene klare den. Jeg er også på en helt anden side, når folk føre blacklivesmatter bullshit. Jeg er klar over, at folk så straks vælger ikke at fatte noget..for at dømme folk, istedet for at lytte er det, de fleste har mental kapacitet til. Jeg gider ikke lade som om, at er ligeså dum som alle andre..Men det første jeg gør, er at sætte de rigtige spørgsmåls tegn..hvad ved du, - og ved du reelt set, alt..eller kan du ende med blot af blive revet med en massehysteri, som ikke har bund i virkeligheden. Lad mig forklare, - All LIVES MATTER: og statestik siger, at der faktisk er flere hvide der bliver slået ihjel af politiet, end sorte. Så det fik mig til at tænke selv..folk skulle prøve det :) punkt 2, - er der nogle beviser for, at det var fordi manden var sort, at han blev slået ihjel..har du hørt noget om motivet fra politi manden..eller er det blot et motiv man skyder ham i skoene..Jamen..- Jamen ja, - har du hørt at folk kan være røvhuller, uden at det er på baggrund af race? f.eks, når jeg ikke gad hilse på en sort mand,..og han så flipper ud af det..så tænker han selvfølgelig..Racist! - Men han ser så ikke..at ham den hvide mand, der bagefter hilser på mig..heller ikke får noget tilbage..jeg går ikke og hilser på folk jeg ikke kender...det har intet med race at gøre..og det samme kunne reelt set gøre sig gældene her..men tænker folk på det, - eller lader de sig rive med af spin, de ikke har beviser for er reel. Jeg har ikke hørt nogen beviser, hvor manden siger..at han har noget specielt imod sorte..derfor virker det som et påført spin motiv.

Jeg er selv blevet tilbage holdt af en politi mand, der tog fat i mig..skulle jeg så rende og tro, at det var fordi jeg var hvid..Nej, - at han ikke ville tilkende give hvem han var..eller vise skilt..når han tager fat i mig..gør ikke at jeg tænker racist..men røvhul.

Det værste man kan gøre, er at lade sine følelser rive en med..se på bevis materialet..og dan din mening ud fra det...ikke ud fra, hvad folk vil ha dig til...derfor hader jeg også, når folk vil melde mig ind i grupper..som om jeg pr automatik støtter dem..og jeg bryder mig ikke om, at være i grupper, hvor folk kun vil se tingene fra en vinkel, uden at ville vise deres bevis materiale.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Grupper er publiceret 03/06-2020 15:20 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.