20 år siden

Forandringer i mig og min verden

Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Hejsa :o)

Har været til aftensgudstjeneste, hvor jeg er blevet spurt om jeg kunne bede indgangs- og udgangsbønnen. Jeg blev så beæret - og ja, jeg tog opgaven til mig. Dejligt. Jeg er nu i en tid, hvor jeg skal til at arbejde med min relation til Gud, min Højere Magt. Så det er enormt bekræftende. Bagefter havde vi en lille diskussion om dagens tekst. Mor og mine unger, en veninde og andre jeg kender var også med. Så det blev en god oplevelse. Jeg gik hjem med en bekendt/veninde, hvor vi snakkede denne her lange gå-tur om vores forhold til Gud og livet. Det var bare så *GGG* iiih, hvor vi grinte. Det var dejligt og skønt ! Faktisk har jeg på én af hendes byture kysset med hende, men helt ærligt....jeg tror ikke hun kan huske det. Så det var fint og det var ikke akavet eller noget andet *GG* bare meget hyggeligt. Jeg er glad, for jeg er vist ved at komme ind i en fase, hvor jeg signalerer andet end det jeg har gjort længe. Dejligt.

Idag har jeg været træt. Ingen energi, som sådan. Og for første gang i lang tid, så tog jeg hjem for at være hjemme - OG lave mad TIL MIG SELV :o) vaaarw - dét er godt nok også noget nyt ;o)
så dét fik jeg også nået.

Nå, jeg må hellere sove :o)

Ha det så rart som du vil have det.

HUSK - en bøn er stærkere end du selv trot - når du selv har troen på at det virker :o) Tro flytter bjerge. Følelser og tanker har større energi, end vi tror....og "with a little help from my....God" - så...*nikker*...giver man muligheden for små mirakler. Oveni købet de store, hvis man vil :o)
Og...jo, alle de destruktive følelser i os ? dem må vi overlade til Gud og begive os ud på en rejse, i en søgen af alle de goder gaver der er plantet rundt omkring os.

Kærligst

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forandringer i mig og min verden er publiceret 13/11-2003 03:29 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.