20 år siden

Ja, forandringer er der hele tiden...

Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 2 måneder siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 22 dage siden
Rygestop
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Ja, så har jeg været sammen med "Byens Flotteste Mand" igen......jeg kan bare ikke...jeg KAN IKKE holde ham væk fra ham.

Mødte ham tilfældigt i byen, hvor han slutter med ordene ...igen: "Jeg ringer"

Før det sagde han, når vi kommer hjem skal vi putte.

Ååårrgh......suk. Da han skulle hjem kom jeg - igen - tilfældigvis forbi. Kørte ham hjem. Sagde ærligt, at jeg havde lige tænkt på ham, og regnede alligevel ikke med at skulle tage med ham hjem. Lidt efter ringede jeg og spurte om jeg skulle komme. Ja, hvis jeg ville. Jeg tog derover.

Det gjorde ondt at ligge med ham igen. Jeg rystede i hele kroppen fra min inderste....helt inderst inde var der kaos. "Hvad har jeg gang i ? " .....suk....prøvede bare at genfinde roen....det tog tid.

Lige så langsomt begyndte vi at mærke hinandens nærvær.....nød hinanden i stilhed. Også fik han....naturligvis....lyst til mig. Det gjorde så ondt indeni af forvirring. Nu havde jeg jo ellers besluttet at slå ham ud af hovedet. Forfærdeligt...men jeg nød ham så meget ! Hans hud, hans åndedræt, hans væsen. Jeg lå bare....nærmest helt stille og da han begyndte at røre og nyde mig, sagde jeg´" Nyd mig...." ... hvor til han svarede " må jeg det ? ".....ja, nyd mig. Jeg ville mærke ´mig selv med ham. Gennem ham. Det var lidt svært for mig at give mig hen. Efterhånden har jeg holdt så mange følelser tilbage, at det var svært at åbne op. Åbne op for følelserne, så jeg kunne nyde ham 100 %. Det var mig, der skulle give slip. Give slip på tilbageholdte følelser og mange overvejelser, fornuft og tanker. Heldigvis lykkes det - og det blev en intens elskov. Så skønt....at forsvinde ind i vores verden....af vores åndedrag, lyde og snak tæt ved øret. Jeg græd.....elskede......nød...elskede...nød det hele...græd. Da vi fik orgasme sammen - græd vi sammen. Hulkende fik vi orgasmen ud......åh, hvor følte jeg varme....tæthed....intensitet...ligeefter vi nogenlunde var kommet til os igen, forsvandt han efter håndklæde...og ind til stuen, hvor han tændte en smøg. Jeg lå stadig og skulle genfinde vejrtrækningen, følelserne der var steget op skulle samles igen....jeg følte mig sårbar og efterladt, og kaldte efter ham. Da han kom ind igen, bad jeg ham kysse mig på panden...på ansigtet. Og det gjorde han. Han blev varm og kærlig i sin tone, mens han kyssede mig og spurte om jeg nød ham. Ja....suk....det var skønt at mærke hans nærvær.

Han er i vildrede med sine følelser...ikke omkring mig. Det tror jeg ikke, men omkring sin ekskone og hendes børn der er vokset op med ham - og hans ekskæreste. Han skal gøre som han har lyst til. Fortalte ham, at det sjove var at jeg ikke ville have ham som min kæreste, og jeg altid blev forvirret over mine følelser for ham. Men når han så kommer i nærheden af mig, begynder jeg at ryste og kan ikke få vejret. Jeg længes efter ham, når jeg har ham nær. Jeg ønsker ham, når han er mig nær. Jeg mærker ham, når han er mig nær. Kan føle hans hud...hans åndedræt og hans væsen.

Jeg havde brug for ham. Min dag har været forfærdelig i ordets bedste forstand ( er det så det bedste ? :o) og havde brug for en mands trygge tilstedeværelse. Om jeg laver en handel, hvor jeg får en tiltrængt nærvær i forveksling med hans lyst til at opleve min frækhed ( som han synes) - ja, det ved kun Guderne. På vej hjem, kigger jeg ham kærligt i øjnene og siger " Du ved, jeg holder meget af dig"

Jeg tror han savner tryghed og familieliv. Og har kaos i sit følelsesliv. Det er nok det samme, jeg savner. Det er det jo....

Men almindeligvis passer vi ikke sammen. Men i nattens muld og mørke storelsker vi .....hinandens tilstedeværelse. Jeg fortalte ham også, at jeg faktisk ikke har oplevet noget så skønt, som vores første elskov - siden dengang. At jeg får mange tilbud, men gider dem ikke. Han har den samme situation. Jeg kan måske sige, at vi finder trøst i hinandens arme. Jeg fornemmer elskov, som jeg savner den. Intens og følelsesladet. Som en rejse til universet.... i sansernes verden.

Han er sød... og elsker de børn han har opfostret, så nu skal han have dem i nærheden af sig igen indtil jul. Hans ekskone skal på en del kurser, så det er det bedste.

Nu kan jeg ikke huske om han sagde at han ville ringe...men måske er det også bedst ikke at forvente det - og lad tiden vise om vi ses igen. Jeg får sagt en del, og jeg fik også sagt - at jeg egentlig ikke havde regnet med at elske med ham igen. Suk....denne længsel...jeg tror vi dyrker den i vores elskov/sex.

Jeg ved ikke om jeg stadig er forelsket. Jeg tænker på det en gang imellem - og jeg troede egentlig at jeg ikke var det mere. Og måske er det længslen, som snyder mig til at tro at jeg alligevel er.

Jeg føler mig ulykkelig indeni igen.

Det begynder at virke hårdt med mit liv. Jeg har brug for noget støtte.

Gud, hjælp mig i min nød. Giv mig styrke. Giv mig tilfredsstillelse ved min egen tilstedeværelse. Mit liv. Også mit følelsesliv....

Tak for nu. Tak for at kunne dele dette med andre.

~~Ulykkelige SommerFugl~~~~må flagre videre...og finde noget opdrift~~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ja, forandringer er der hele tiden... er publiceret 15/11-2003 09:47 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.