20 år siden

Samtid, boghandel og cykeltur

Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Jeg vil nu tænke på den bog jeg skal anmelde på Fyldepennen. Den er af T S Høeg og hedder SAMTID. Den har ikke noget med Brugsens bogklub at gøre. Det er en roman der foregår i samtiden. Jeg kan ikke sige så meget om den endnu, da jeg lige har fået den i dag. Jeg har læst de første 30 sider.

Jeg har også lige lånt tre af T S Høegs tidligere bøger: ½ så gammel som tiden, Hotel Kontinental i likvidation og Ramt af Jordens midte. Dem vil jeg prøve at læse sideløbende. Jeg vil i hvert fald løbe ned over siderne.

Jeg har som sædvanlig været nede at træne vægttræning i Nautilus, Ballerup i eftermiddags. Jeg prøver at komme derned 3 gange om ugen. Jeg er blevet bedre til at løfte tunge ting (bl.a. mig selv) i løbet af de tre måneder jeg har gået der.

Jeg skal muligvis i en slags arbejde hos en boghandler i det indre København. Det glæder jeg mig til. Jeg elsker bøger, men jeg ved ikke om jeg kan nænne at sælge dem. Så har jeg også spist aftensmad. Her fik jeg ris og grøntsager, samt nogle lækre små tyrkiske bøffer i pølseform, som jeg varmede på crisppanden i mikrobølgeovnen. Jeg elsker min mikrobølgeovn lige så højt som jeg elsker mine bøger og Cd'er.

Jeg overvejer for tiden at få udgivet nogle af mine humoresker i bogform. Jeg har faktisk en hel del materiale, foruden det jeg har udgivet på Fyldepennen. Jeg kunne godt tænke mig at være en kendt forfatter. På den anden side er det også en fordel at kunne være ukendt og gå i fred på gaden.

Hvis jeg nu blev kendt via radioen, ville folk først genkende mig når jeg oplod min røst. - Den sidste kendte jeg har set er hende der finder ud af vejret på DR's nyheder. Hun ser meget sød ud, og jeg synes også at vejret er blevet bedre siden hun er kommet til. Det kunne jo være at jeg skulle invitere hende på en cykeltur i Hareskoven på søndag, hvis ellers vejret arter sig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Samtid, boghandel og cykeltur er publiceret 13/11-2003 22:14 af Bjarne Hosbo (hosbo).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.