8 måneder, 26 dage siden

Relax, let it go and go with the flow..!

Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
5 år siden
De første år
Camilla Grub...
8 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
5 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
6 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
8 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
2 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
9 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
5 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
5 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
2 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
4 år siden
Tinder..!

Tinder holdt i...3 dage, så slettede jeg det igen.
Har også slettet de ganske få jeg swipede til højre på, der var ikke noget substans.

Undtagen en enkelt. En US Marine soldat, pt udstationeret i København. Han er sindssyg nem at snakke med, og snakken kører bare derudaf. Det er let, det er lækkert, det er nemt.

Han er en rigtig amerikaner - de er vildt hurtige til at udtrykke store følelser, og ham her er ingen undtagelse. Jeg...glider af på det, og forklarer ham, at jeg er temmelig tykhudet og ikke åbner op frygtelig hurtigt.. Han er ikke bekymret, tålmodig - og snakken kører bare videre.. Og lige præcis snakken er bare rigtig god for mig.. Vi kan kalde ham Rye..

Sidste snak med psykologen handlede netop om tålmodighed og om at finde ud af, helt præcist hvad det er jeg har brug for lige nu.. Jeg er ikke sikker på at jeg har brug for en kæreste lige nu, eller, det er jeg faktisk temmelig sikker på at jeg IKKE har brug for..

Jeg er kørt på arbejde på Sjælland i dag, og mit held kan ikke få armene ned.. Jeg har lige fået mere arbejde herude, meget mere, så jeg glæder mig egentlig bare til at komme igang..
Det er et corona-år og jeg skal dælme være heldig, for at få et lige så fint økonomisk år som sidste år.. Omvendt kan det dårligt blive lige så skidt.. Må have lavet mig et budget, så jeg kan følge med i hvordan det går. ..Og det var så hurtigt klaret. Sidste års omsætning, divideret med 12 giver det jeg skal lave pr måned, for at opnå det samme i år.. Absolut opnåeligt.. Mit hjerte faldt lige lidt ekstra til ro der.. Phheeewww...!

Rye har lovet at give et kald i weekenden.. Spændt på hvornår det bliver, skal lige have planlagt en tur ud til min kusine, så vi kan ordne regnskab..

Grey glider stille og roligt ud af min periferi.. Rye tager stille og roligt over.. Og så kommer der alligevel en besked fra ham engang imellem.. Right kammerat, den får vi bare lige stoppet, når tiden er til det.. Høhø..!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Relax, let it go and go with the flow..! er publiceret 29/01-2021 13:46 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.