At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
Der har været en periode med stilhed fra døtrene, det er bestemt ikke godt for mig, mine tanker flyver hurtigt i negativ retning når ikke jeg hører noget..

jeg er så småt begyndt at kontakte dem i stedet og det er godt :-) dog havde jeg håbet at kunne ringe, men efter flere aftner at have ringet til Lene blev det til beskeder. og skal også videre med de der opringninger..

Jeg er optimistisk, nu bliver der 2 weekender i træk hvor vi er mindst noget af tiden her i det gule hus. Annie (ældste datter) og Peter har inviteret os i sommerhuset lørdag d 6. Jeg er utrolig glad ved at få lov til at tage Birthe med..

I weekenden opdagede jeg at Birthe kører bil på samme måde som Karen at hun springer over 4. gear, synes det er lidt sjovt at de på den måde er ens.

Vi har kun DR1 her sagde jeg ved købmanden da jeg handlede efter aftenens håndboldkamp.
mærkeligt jeg stadig siger vi når min nye kæreste på ingen måde bor her.. besøger også kirkegården og siger hvad så kæreste.. det er som 2 verdener inde i mig 2 kærester, hvor den ene bare er død.. jaaa når snakken går med mine børn er har jeg nogen gange stået og forsøgt at sluge ordene, når jeg også til dem siger kæreste..

Dagen i dag Rosa ligger her, jeg har været hos min gode nabo Arne til en kop hurtig kaffe. godt jeg har dem, så har jeg vasket lidt af på badeværelset, og lige nu kører vaskemaskinen med bruseforhæng mm I morgen kommer min kæreste Birthe sååå må hellere komme i seng.

Sov godt derude
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vi er publiceret 27/01-2021 22:48 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.