1 år, 9 måneder siden

Feminist

starten på noget.
Liza Abildsk...
8 år siden
Kærligheden som udstråler
Ansu Orheim ...
10 måneder, 26 dage siden
Fuglene
Hanna Fink (...
9 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
8 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
3 år siden
I'm back!
Gittepigen
9 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
6 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
9 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
7 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hej dagbog, - så jeg er gået igang med em debat omkring feminisme og et patriakale som jeg lige som guder, ikke kan se findes..ikke i Danmark. Så jeg er på det punkt gået i jordan peterson mode. Yep, folk debatere ikke blot mig, men alle de personer jeg har tillært deres argumenter fra. Er der levn af uligheder? Ja, især de steder hvor kvinder ikke ønsker ligestilling. paragraf 81 i grundloven, som det mest tydelige eksempel.

Hun gik lige kort ind i, at banken kun tog mandens navn på et hus, - men ingen detaljer om det..som hvem der kom med pengene? For nogle kvinder forventer at de ejer halvdelen af mandens ting, hvis de gifter sig med ham..hvilket når det er tilfældet, har ført til profitable skilsmisser, foretaget af kvinder der "pludselig" ikke elsker ham de giftede sig med mere.

Jeg er klar, - kald mig bare incel, - hvis du har brug for at give mig et negativ market, som kun du selv tror på..og hyg dig med det..men jeg ønsker ikke magt, kun ligestilling..det du siger du også ønsker..og alligevel ikke går efter, når det ikke passer dig! hehe...be carefull what you wish for, - you might just get it ;) jeg er mere til MGTOW..men der går deres egne veje..da kvinder ikke er risikoen værd.

12:58 - var klar til at gå ind og svare, - men så var hun forsvundet..kylling. Jeg var ellers klar på, at hakke på hendes påtvungne gruppe identitet, over det individet.. Deres "had jer selv, pga andre" kan de stikke et vis sted hen..og jeg kommer ikke engang til at hade jer..jeg synes det er synd for jer..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Feminist er publiceret 28/02-2021 09:47 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.