Joh, jeg tror det går godt!

Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 3 dage siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
8 dage siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
Jeg elsker at være konge i mit nye liv!
Jeg er simpelthen vild med det altså!

Jeg har fundet en snedker, som vil lave mit nye spisebord, for 11.000.
Det er et fund!

Jeg har også fundet mit nye sofabord, det koster 8.000. Det er en rasende pris, men det er bare SÅ hamrende flot! Grøn marmorbordblade på sort stel med messingdetaljer. Jamen jamen! Og så til min blå sofa, uha!

Det bliver et hjem uden sammenligning altså.. Mit hjem, mit lille murermester-kvadratiske palads i tre etager, med store ambitioner..

Jeg har gang i en lille virksomhed, som meget gerne må ende med at være dem der laver mit spisebord og skrivebord. Så flot. Ih, jeg glæder mig til at flytte ind og tingene falder på plads.

Jeg går total på kompromis med min skænk - her må Jysk på banen, som det ser ud lige nu, men det er sådan set også fint nok. Det er ikke frygtelig grimt, men okay. Hvid + træ(look), bliver kompromiet i denne omgang, og så får jeg mit porcelæn "on display".

Har lidt stress over ikke at kunne få det pakket ud!

Vil så gerne have de nøgler, bare d. 31., så jeg kan komme ud og tjekke hvor meget der skal males og fyldes ud ifht huller. Kan se på billeder der ikke har hængt vildt meget på væggene, men stadig, det skal nu males alligevel.

Der bliver til maaange timers malerrulle der, og mange timers elendig nattesøvn, men det bliver mit og jeg kommer til at forelsket mig totalt i det hele, ikke mindst processen..!

Glæder mig til de første 8 nætter (!) på luftmadras, være fuldkommen radbrækket og bare vågne op og tænke: "Yes! Endnu en dag!"

Pigerne fra Sjælland kommer over og hjælper med at male, så der skal bare dækkes af i høj hastighedstempo i hele huset. Rummene skal prioriteres, så jeg får grebet det hele an i den rigtige rækkefølge. Uhu, jeg elsker det allerede, projektet, rejsen - livet.

Jude er god på snappen, mine veninder er lige så gode og jeg fik lige en hurtig snak med en kollega her til formiddag, om livet udenfor arbejde - det der med forhold. Han er snart 60, og har lige sagt sin kæreste fra, som han siger. Hun er et skrøbeligt mennesker og har sat sig på ham i en grad, så han ikke kunne se sig fri til at besøge hans børn og være en del af sin familie - det kunne hun ikke håndtere, så nu...er det blevet sådan. Han er ved god mod, heldigvis, og flytter ind i et bofællesskab inden længe. Jeg synes det er sejt gjort, i den alder. Men han HAR selvfølgelig også familie mv.

Og nu vil jeg få lavet lidt reelt arbejde, inden turen går videre og jeg skal undervise, før jeg skal crashe hos en veninde og spise brunch hos en tredje veninde - sidste dog først i morgen formiddag.

Jo jo, det går godt - men det hjælper absolut at solen skinner fra en skyfri himmel - det er i hvert fald hvad udsigten melder fra min hjørnepost på kontoret.

Roger over - ha' en god weekend.

//Femi

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Joh, jeg tror det går godt! er publiceret 19/03-2021 12:11 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.