Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
15 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 2 dage siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
2 dage, 22 timer siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Time flies!

Jude er ude.. Jeg mangler helt sikkert kun at fjerne ham fra snappen nu, det bliver når jeg gider.
Det samme med ham fra folkeren, ham har jeg heller ikke hørt fra - så han ryger i samme ombæring.

Til gengæld!

Holy moly! Der er godt nok kommet gang i den!
En plastikmand på 41 er på. Jeg gider ham egentlig ikke rigtig, men jeg tager mødet med ham som øvelse, og han får chancen for at overraske positivt - vi har en aftale på onsdag.
En brandmand på 31, som jeg reelt godt gider.! Vi har en aftale i morgen klokkn 12 - træls tidspunkt, men pyt med det.
Så er der smeden på min alder. Jeg synes han var spændende - laver nogle spændende ting når han ikke er smed og jeg endte med at invitere ham på et crash natten mellem lørdag og søndag. Uden sex. Han har allerede meldt ud, at sex er det han er efter, han er ikke til forhold, og det har jeg det fint med. Han kom - han ville gerne putte, så det gjorde vi. Han havde ALT for meget energi dog - han var ikke til at styre på 10 tønder land, han kravlede rundt i sengen og der var ingen tvivl om, at han var vild med min krop. Det var SKØNT at være modtager af, simpelthen bare skønt altså! Vi puttede og han hev mig ind til sig. På et tidspunkt, lavede han præcis samme move som Jude gjorde - hans krop var bare omend endnu bedre! Wauv det var fantastisk! Himmelråbene fantastisk! Han fortalte og fortalte om alt muligt - kampsport. Vidste lige præcis hvor hårdt man kunne tillade sig at holde - og hans lange arme om mig var bare ULTRA beskyttende og vanvittig rare. Han var rar. Det var godt for mig, at prøve noget andet end Jude - prøve en større krop - en krop der var bedre! Overvejer at trille en tur ned forbi ham og hive det knald der.. Bare for at få Jude ud af kroppen - og smeden her, han kunne godt være en der kunne give Grey kamp til stregen.. Grey er stadig det bedste sex jeg har fået til dato, selvom mindet er ved at være lidt vagt efterhånden..

Jeg snakker med et par stykker mere, men dem er der ikke "rigtig" gang i..

Der er stille på telefonen i dag, der er ikke rigtig nogen af dem der skriver, og jeg savner opmærksomheden. Tænk at man kan blive sådan en slave af opmærksomhed altså!

Brugte hele søndagen på Sjælland, mødte en gammel bekendt og faldt i snak. Det endte med en halvanden times snak her i dag og gud hvor var det dog rart bare at pludre derudaf. Historien udvikler sig hele tiden og der kommer mere viden på, også hele tiden.

Jeg kan ikke finde ud af om jeg føler jeg har vundet eller tabt - men mærkeligt nok, så er det ikke så vigtigt, som at have det godt, lige nu og her. Et potentielt knald med smeden senere, som er en stærk mand der ved hvad han laver - en date med brandmanden og ham på 41.. Jo jo, der er godt nok fart på da!

Jeg grinede på et tidspunkt lidt af det hele, sammen med min veninde. I perioder sker der det hele på en gang - og i andre perioder sker der bare ikke en skid. Jeg rider helt sikkert på den første bølge lige nu.

Puha og så er høfeberen ellers landet! Jeg havde helt glemt, hvor træls det kan være.. Har forebygget, men det kan desværre ikke tage det hele, så der er indkøbt Kleenex til næsen, bestilt farve hos frisøren til vipperne og indkøbt rigeligt med solcreme så jeg ikke også skal bøvle med min hud.

Sommer er sommer. I aften står den på fejring af søsters 30 års fødselsdag og jeg har ikke nået at købe gave endnu. Suuuuk jeg er bagud altså! Mangler også at hente min hund, troede ellers jeg havde aftalt med min far at han tog den med herud - men åbenbart ikke. Så har de selvfølgelig også mere tid sammen - men.. Nå, pyt med det!

Og nu er det vist tid til en halv time på langs, inden der skal arbejdes færdig for i dag, preppes til fest, købes gave og hentes hund. Jo jo, man skulle nødigt kede sig jo..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Progress! er publiceret 14/06-2021 14:35 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.