13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, - først, fik et like på en af mine små taler..Den med at ytringsfriheden kun betyder noget, hvis man tør give den til dem, man ikke er enige med...Kenny Raun ;) - Så kunne jeg ikke nære mig,..der var en der begyndte med noget om, at kvinder blev slået af mænd i england..pga fodbold kampe..en anden sagde, at der også var mænd der gjorde det i danmark (whataboutism) Det gør det ligesom ikke i orden vel? - Så kom en og lavede en..at "vi tog til england for 500 år siden, og tævede dem" - så kom min...VI? 500 år siden, damn.jeg kan godt se en vis alder, men du holder dig alligevel godt. hehehe..pointen er, at vi ikke kan holdes til ansvar for vores forældre endsige vores forfædre..hvis din far begår et bankrøveri, føler jeg heller ikke retfærdighed, hvis du så røg i fængsel.
Jeg ved godt nogle stadig bebrejder tyskerne der lever i dag, for fortidens nederdrægtigheder...arvesynden er aflyst, vidste du ikke det?

Høre den lille jingle der er Boston legals tema sang..

Så desværre ingen opslag fra reliigiøse idag, om "skønne" religioner i dag, du ved.. lemlæstelse af børn, drab og fratagelse af rettigheder for homoseksuelle og ateister m.m.. så nogle kan tro, at de er så specielle, at der også efter deres død vil være noget for DEM! Med en op postet hybris gående på, at vi er "skabt" i denne guds billede...hah..pffff

Jeg er i øvrigt blevet tilbud at komme med i den bedre guild, end den jeg selv står for..Det ville være super for mig, at gå med..men jeg ville efterlade en del folk uden noget. De er afhængige af mig, der er ikke andre der vil lede dem..så jeg føler ikke jeg kan forlade dem..også selv om jeg kan tage 1-2 af de bedste med.

19:02 - kunne ikke dy mig igen..gik tilbage til den med hende jeg kender, der skrev det med at omkring mænd der slår deres kvinder, hvor hun så skriver..at det gør de vel også andre steder. så skrev jeg..Det er lidt whataboutisme, - det er lidt som hvis en siger "hans hus brænder!" også kommer du og siger "ja ja, men det gør alle de andres huse vel også" ..suk, det gør sgu da ikke problemet mindre gør det? retfærdiggør den enes husbrænd, ved at alle de andres huse også brænder? que the theme song!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget På med tema Sangen er publiceret 12/07-2021 18:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.