Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 10 måneder siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
16 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
8 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Hej dagbog, - Jester advarede mig, men jeg lyttede ikke efter..det var en fornemmelse, en måde hvorpå jeg kunne spotte noget dårligt, nærmest pr genkendelse af en speciel måde. Det er nok den eneste måde at beskrive det på, ud over hvis man tror på en overnaturlig fornemmelse..en slags "spider sence" der alamerede mig..Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke bare bruger Jesters styrke,..måske er det fordi, jeg ikke tror nok på at jeg virkelig kan.

Jeg kanaliserede min Indre Alan Shore idag, da jeg diskuterede med en jeg kender fra spillet..han er Right wing i usa...så jeg gav ham en tale, der kanaliserede min indre advokat. Talen var genial. Jeg kan ikke gengive den nu, den var så perfekt sat sammen,..med indbyggede spørgsmål.

et svar på, at left wingerne var uamerikanske.. og at de hader amerika. Så kom mit svar..noget med, at jeg selvfølgelig kom fra Danmark, men at jeg da ville ønske for dem..at de havde et bedre skatte system..så alle kunne få en uddannelse, sygesikring og penge hvis de blev arbejdsløse..en mindste løn man kunne leve af, og var sikret noget mere ferie. At det for mig virker som om, at jeg elsker dem mere, end deres land gør...men selvfølgelig, hvis det er patriotisk at være ligeglad med andre, hvis man har sit eget på det tøre..ja, så ville jeg nok ikke være patriotisk..og jeg godt havde hørt den med "oppetunity før" og at folk bare er dovne..og her kom min alan shore så rigtig..hvor jeg forklarede dem, at det ikke er alle der får nogen chancer..det kan være pga udseende, eller fordi vi ikke alle er født med lige muligheder eller evner...men at det altid er nemt bare at sige, at folk er dovne..det gør tit, at hvis man kan skyde skylden over på folk selv..at man så kan sove bedre..også kom spørgsmålet..om de sov godt ved det? jeg kan ikke gengive min tale her overhovedet..den var bare genial sat sammen..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jester, du har ret. er publiceret 14/07-2021 22:30 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.