Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
8 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Hej dagbog, så får jeg anden vaccine sprøjte på tirsdag.

Damn..jeg har haft gang i debatterne..en af mine gamer venner..er en trumper, konspirations nut! Jeg fandt i løbet af få øjeblikke ud af, at hans sind var lukket for at se på fakta..ligesom religiøse tit er det..så sagde jester noget til mig..Meget af det jester siger, er det jeg har hørt debatører sige..som jeg har lært mit håndværk af...anyway..jester sagde..you cant teach a man what to think! but maybe you can teach him about HOW to think.

Aaaah, det er nok rigtig..så jeg gav mig til at vise ham hvordan logiske fejlslutninger fungere..fordi, på hans FB post angriber han ikke politikerne for deres politik..han angriber personerne...f.eks skriver han ikke biden tager fejl pga sådan og sådan...han skriver i biden har alzheimers og kamala er dum..(suk) det er jo ikke argumenter..også siger han at han går op i politik..men det gør han jo ikke...person angreb er ikke et argument, det får kun folk selv til at se dumme ud.

Så gik hende den religiøse jeg diskutere med igang med..at hvis man tror en religion er dårlig..så er man racist..så den måtte jeg også håndtere igen..med mit spørgsmål..om hvilken race jeg blev, da jeg meldte mig ud af folkekirken..fordi jeg ikke tror, at den gud de tror på findes. Så lavede hun en..hvad kalder du så jøde udryddelsen under 2. Verdenskrig.. et nemt spørgsmål..svaret er - forkert, ond..og mange andre ord..men ikke racisme. Det er klart, at man i 40erne og før nogle steder troede religion var en race(lidt som du lader som om nu)..i og med man forsøgte at måle folks ansigter m.m...men vi ved bedre idag..for noget man kan gå ind og ud af..er ikke en race.

Så skal jeg ned og se på en par briller..i øvrigt..hvis jeg kan finde nogle der passer til mig..jeg tager ikke som det første en syns test..for den er kun gratis hvis man køber brillerne..og jeg vil ikke være stavnsbundet..bliver jeg testet først, har jeg svære ved at forhandle.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jester går til kamp igen er publiceret 18/07-2021 22:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.