Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Like & del
Olivia Birch...
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
9 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
7 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
12 år siden
Hej dagbog..Min indre jester er i gang fra morgenstund..en kvinde på et ellers konservativt dating site, var ude og lave en forside besked om at hun var køn..først..og derefter skrev hun en anden besked som en spørgsmål om, hvorfor mænd altid retter på deres du ved nok, når hun hilser på deres hund...Jester be nice..hell no ;) så kunne jeg ikke dy mig..lyder som en klassisk korrelationsfejl, post hoc, ergo propter hoc.

Det betyder, at man ikke kan sige..at det er det ene, der får det andet til at ske. - at svare på den måde, well.. ;) lets just raise a pint and that one finger..cheers..

næste punkt : Klassisk Kenny! Jeg havde som sagt en debat med en, der påstod religion har noget med Racisme at gøre..Men spørgsmålet: hvilken race blev jeg så, da jeg meldte mig ud af folkekirken..illustrere sokratisk, at religion intet har med race at gøre. Da du kan melde dig ind og ud af det. Baggrunden var, at man kunne mene, at omtalte drab var på baggrund af religion. Nå, men efterfølgende kan jeg så se, at vedkommende jeg debattere med, udsættes for person angreb,..alt imens en svare mig..at ordet "racisme" har mistet sin betydning i disse woke tider.. også kommer den klassiske Kenny, - og mit svar: Ikke hos mig, - Racisme kortet, er et alt for usselt kort at smide, især når religion ikke har noget med race at gøre. .Det sjove er, at der er andre kort man kunne smide i stedet for racisme kortet. f.eks kunne det være en Korrelations fejl(logisk fejlslutning). Dvs, det ene behøver ikke at ha noget med det andet at gøre. Det ville i det mindste fordre, at man kunne fremlægge bevis for, at drabene sker fordi de er religiøse, og ikke udelukkende er på baggrund af noget socialt. Ligesom det også er tegn på mangelende debat evner, når nogle så efterfølgende angriber (navn) Personlig. "ad hominem"(logisk fejlslutning) udgør sig ikke for et argument. Skulle man på den måde prøve at fremstille sig selv som stor, virker man i stedet i mine øjne som en ret lille person. Hvis man har argumenter, er det ALDRIG nødvendig at angribe folk personligt. Jeg er uenig med (navn), - men man bør lægge mærke til, at jeg på intet tidspunkt er nød til at forfalde til at svine et andet menneske til. - Sådan slutter mit svar. jeg er altid åben for debat..Come get some!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så er vi igang er publiceret 19/07-2021 07:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.