1 år, 7 måneder siden

Endelig

Frikadellemor
Olivia Birch...
8 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
9 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
6 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
10 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
5 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
10 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
5 år siden
En god aften
Bastian
10 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
7 år siden
Træt
Ansu Orheim ...
1 år, 2 måneder siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
8 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
6 år siden
Skrivende
Michala Esch...
5 år siden
Hej dagbog, så fik jeg endelig min nye computer..så må jeg se, hvornår jeg får tid til at tænde og installere den. Der er en del programmer jeg skal ha installeret.

Nå ja, også skal jeg muligvis også se om mine links følger med.

Så var der endelig en religiøs på fjæsen,..jeg har ikke set dem det sidste stykke tid..så deres nonsens er ikke blevet mødt med logik og kritik.

Idag var der så en der så på global opvarmning, og mente at vi mennesker var de eneste der kunne bekymre og hjælpe hinanden som race..og det gjorde så i følge ham, at vi ikke er dyr...men beklager, men vi mennesker er dyr, pattedyr...og vi er ikke de eneste der kan hjælpe andre..uden at snakke hunde, som kan være dresseret til det..selv om nogle også kan hjælpe uden at være det..så er delfiner et godt eksempel på et andet dyr, der kan finde på at hjælpe andre..f.eks har de hjulpet mennesker i havsnød...og der røg så den religiøses påstand om, at dette punkt gjorde os specielle. Sagen er den, at intelligens ikke er evolutionens endemål, - ud over, der er en vis tilfældig mutation over det..så overlever de racer kun, der har succes med at tilpasse sig deres miljø...noget vi er ved at ødelægge for os selv.

F.eks klare en fisk sig meget bedre under vand, end vi mennesker gør..derfor vil jeg gætte på, at selv om der nok er mange planeter derude..så er det nok kun få, med intelligent liv. Intelligens kan være det, der får en race til at uddø på den lange bane, via dets redskaber der skaber forurening. Vi mennesker er ikke de hurtigste, vi har heller ikke den bedste lugte sans..vi er ikke de stærkeste..alt sammen andre kriterier, der kan give en art succes.

Anyway, bad ham selvfølge bevise, at hans gud eksistere..for hverken biblen, eller tro kan bruges til det formål.

Ellers nyder jeg min single tilværelse. Jeg ser en del kvinder, der forsøger at finde en mand der er bedre end dem..og det kan da også være, at de finder en et par timer..men generelt er mænd ikke til forhold med dem. Så derfor forbliver de singler..indtil de dater på eget niveau.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endelig er publiceret 12/08-2021 23:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.