Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 8 måneder siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
10 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
12 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Hej dagbog, så fik jeg endelig min nye computer..så må jeg se, hvornår jeg får tid til at tænde og installere den. Der er en del programmer jeg skal ha installeret.

Nå ja, også skal jeg muligvis også se om mine links følger med.

Så var der endelig en religiøs på fjæsen,..jeg har ikke set dem det sidste stykke tid..så deres nonsens er ikke blevet mødt med logik og kritik.

Idag var der så en der så på global opvarmning, og mente at vi mennesker var de eneste der kunne bekymre og hjælpe hinanden som race..og det gjorde så i følge ham, at vi ikke er dyr...men beklager, men vi mennesker er dyr, pattedyr...og vi er ikke de eneste der kan hjælpe andre..uden at snakke hunde, som kan være dresseret til det..selv om nogle også kan hjælpe uden at være det..så er delfiner et godt eksempel på et andet dyr, der kan finde på at hjælpe andre..f.eks har de hjulpet mennesker i havsnød...og der røg så den religiøses påstand om, at dette punkt gjorde os specielle. Sagen er den, at intelligens ikke er evolutionens endemål, - ud over, der er en vis tilfældig mutation over det..så overlever de racer kun, der har succes med at tilpasse sig deres miljø...noget vi er ved at ødelægge for os selv.

F.eks klare en fisk sig meget bedre under vand, end vi mennesker gør..derfor vil jeg gætte på, at selv om der nok er mange planeter derude..så er det nok kun få, med intelligent liv. Intelligens kan være det, der får en race til at uddø på den lange bane, via dets redskaber der skaber forurening. Vi mennesker er ikke de hurtigste, vi har heller ikke den bedste lugte sans..vi er ikke de stærkeste..alt sammen andre kriterier, der kan give en art succes.

Anyway, bad ham selvfølge bevise, at hans gud eksistere..for hverken biblen, eller tro kan bruges til det formål.

Ellers nyder jeg min single tilværelse. Jeg ser en del kvinder, der forsøger at finde en mand der er bedre end dem..og det kan da også være, at de finder en et par timer..men generelt er mænd ikke til forhold med dem. Så derfor forbliver de singler..indtil de dater på eget niveau.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endelig er publiceret 12/08-2021 23:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.