Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
2 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
7 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Hej dagbog, - dagens dagbog handler om at blive nr 1. Det lykkes mig igen idag, at klare flest faser i er spil, og dermed blev jeg nr 1 af de 50 der er i gruppen. Det lykkes mig også, at klare KAM missionen. Jeg forberedte mig på den, og blev guidet til succes på discord, af nogle folk der stod klar til at hjælpe.

Jeg vandt også dagens GAC, i samme spil. Et af de hold jeg har sat, var der en der i sidste runde kastede 3 galactic legends op af, og stadig stod dette hold tilbage, og sørgede for min sejr.

Så har jeg været igang med at installere min nye pc. Det har jeg også brugt tid på. Dette alt sammen er kun muligt, fordi jeg er nr 1. I mit liv!

Når jeg kigger på andre, i sær en jeg kender..virker han som nr 4 i hans eget liv, han køre bilen men bestemme ikke destinationen.

Jeg skrev med en Amerikaner, Fenway kalder han sig..han er single og 50, vi snakkede om dating..han ville gerne date, men ønsker ikke forholdet..han savner at være sammen med en. Det gør jeg ikke mere, jeg er gået fuldt ud MGTOW munk. Jeg kunne sikkert ha dated en, hvis det ikke var fordi, at jeg har ændret mine profiler til MGTOW tanken. Fenway står og kigger over på den anden side og håber..jeg har droppet det, hældt benzin på broen og sat fut i skidtet. Jeg ved nogle altid tænker, men hvorfor så være det..simpelt...to kick your f..ing a...to raise those middlefingers, and salute them.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nr 1 er publiceret 14/08-2021 23:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.