2 år siden

Tanke op eller pillet ned

Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
4 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
7 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
7 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
hvad der er, og hvad der ...
Rayana Khamz...
5 måneder, 23 dage siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
8 år siden
Kuk kuk, kuk kuk
Ansu Orheim ...
1 år, 10 måneder siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
At blive tanket op eller pillet ned..

Tankerne denne aften går på mennesker vi møder i vores liv, hvordan livet gør os til dem vi er udvikler os..

Jeg tror jeg har været heldig med min vej i livet. et kærligt hjem med forældre der ville mig, søskende jeg stadig elsker.

Kærlighedslivet, først med Helle startede som en fest hmm men følelserne i mig dampede af måske havde jeg for høje forventninger åå så fes den ud..

Mine børns mor Lea. igen en fest i kærlighed, der endte lidt som med Helle, hmm nu tænkte jeg bare det er min skyld, min måde at leve med en pige, får hende til at blive noget jeg ikke finder tilfredstillende. Jeg blev der længe, vi var gode forældre for vores 3 børn, men ja ikke varmt.

Fyldepennen kom til med stor personlig udvikling mig.. Jeg lærte noget om forventninger, at tillod jeg mig at have forventninger til andre mennesker, ja så var det min skyld jeg blev skuffet. Der kom mange skriverrier med kloge ord der modnede mig bla fra Dott.
Mange livstanker blev vendt med Wildrosen (Karen) ja vi forstod hinanden, forsøgte at leve frit, give hinanden frihed til livet "Har du lyst nu" blev et vigtigt spørgsmål. Vi udvikledes fantastisk sammen, livet os 2 var som en god drøm

Livet uden Karen I starten drønsvært til jeg opfandt at bygge videre på den udviklingsrejse vi tog sammen i årene på fyldepennen hvor vi mødtes.

Det er som at bygge videre på det gode liv, Ikke at tage andre for givet, men at leve i "Har du lyst nu" ikke tillade sig forventninger (have andre som slave) ja at den vej gør at jeg nu kan bygge videre på livet i kærlighed.

På den måde vokser livet videre jeg føler mig heldig, igen vokser kærligheden omkring mig fyldt med frie mennesker der alle kan vælge om vi skal følges "være glade sammen"

Sådan er jeg havnet her, Med Birthe ved min sidde en kærlighed der igen føles godt, en frihed og muligheder og skridt for skridt spørg vi hinanden "har du lyst nu" åå jeg er lykkelig for at Birthe har lyst til at være sammen med mig ofte, på samme tid har jeg givet slip, hun har frihed til at tage hjem til Havnbjerg hendes base gennem mange år, slappe af savne og vende tilbage når hun har lyst.

Jeg vil ønske at jeg kunne lære hele verden det at leve i en kærlighed som giver fri, men dette ønske er jo lidt at have forventninger.

Så jeg må give slip.

Lade mennesker omkring mig leve på den måde de har lyst til, ellers ender jeg jo selv som den skuffede bitre der ikke kan få verden til at leve i fred og kærlighed sammen.

Hvis du har læst alle disse ord, må jeg sige tak at du havde lyst <3

Jeg vil ønske dig det allerbedste for dig
Kærligst Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tanke op eller pillet ned er publiceret 14/08-2021 00:13 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.