Hej med jer!
vintergækken
10 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
10 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
11 år siden
Kragen er ikke bare sort
Rayana Khamz...
6 måneder, 16 dage siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
8 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
8 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
2 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
10 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
10 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
15 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
10 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Hej Dagbog, - først, - jeg vågnede i nat og så, at ateistisk selskab havde svært ved at forklare hvad agnostisk og ateisme handler om. Det typisk, de er ikke særlig dygtige i Danmark, hvilket sandsynligvis skyldes, at ham der nu leder dem, er halv frisk ude af jehovas. Bare fordi man har forladt en religion, gør jeg ikke at man automatisk får downloaded viden om området. Det er ikke første gang, at de er ret elendige. Det er også derfor, at jeg aldrig kunne være medlem af en organisation, der ikke har styr på deres argumenter..hvor folk som mig, har mere styr på dem, end de har. Neden under havde et par forsøgt at skrive noget til det, - også forkert. Fakta er, at Agnostisk står sammen med Gnostisk, - hvilket handler om hvad du mener du VED! Hvor theoisme står på den anden akse sammen med Ateisme, og handler om hvad du TROR! Så jeg linkede dem et billede på det, som bevis, - sjovt ingen af dem, selv havde slået det op. Anyway, - Det betyder som sagt, at jeg som ateist er agnostisk. at skrive den ud betyder, at jeg anerkender, at jeg ikke VED, at der ikke kan eksistere en gud, ligesom jeg ikke ved, at der ikke findes en flyvede talerken der flyver rundt om Mars, - Agnostisk. Jeg TROR bare ikke der gør, for jeg har ikke set beviser for det, - TRO! Som religiøs kan du også sige, at du ikke ved med sikkerhed, om der findes en gud, men du tror der gør. Hvis du siger, at du VED der findes en gud, og tror på det også..så er du Gnostisk Theist. Det er så simpel, at jeg ikke forstår, hvorfor det kan være så svært for ateistisk selskab at forklare den.

Nå, I dag hjalp jeg selvfølgelig også et par stykker. En af dem spurgte mig om, hvordan det gik med at finde en kæreste. Jeg lod hende forstår at jeg havde droppet det, at jeg nu går efter at gøre hvad jeg kan for mig selv, for at give mig et godt liv..og ikke leve efter forventninger om noget andet. Praktisk betyder det, at de mange penge jeg har sparet sammen, for at kunne købe et hus når jeg engang fik en partner, er afgået ved døden. Jeg lever for mig selv, og ikke efter en fremtid der aldrig sker. Hun sagde, at jeg kunne savne en at være sammen med.. Jeg sagde, jo, - men hvis jeg tjente noget mere, så ville jeg kunne flyttet et sted hen, hvor jeg måtte holde hund.

En af de der kvinder, med store sociale problemer har i dag vist interesse for mig, - sådan er det altid, - kvinder forsøger at komme op ad.. De finder sjældent efter en, der har problemer ligesom dem. Jeg er ikke interesseret.

heh, - Jeg hjælp også en af de nye lærere, - som ikke burde ha haft udleveret den chromebook af en af lederne, da en udlevering af mig, - hvor jeg hurtigt får alt til at virke for vedkommende, kan fjerne en del begynder frustrationer over at være dumpet ned i noget nyt. Jeg gættede noget noget af det hun ville sige til mig, og jeg gættede rigtigt. - hun sagde det var rigtigt, og spurgte mig om hvordan jeg kunne vide det. I stedet for at forklare de logiske veje hvormed det var den eneste ting hun reelt kunne spørge mig om, set i lyset af de logiske konsekvenser af, hvor hun stod som ny. Jeg sagde, bare hej, mit navn er kenny. De fleste forstår alligevel ikke noget af, at fremtiden ikke er helt ukendt. Engang imellem er livet som et spil skak, - engang imellem er der kun få træk, vedkommende du sidder overfor kan tage. Det betyder at du er klar med dit træk, men også samtidig ved, at det vil betyde, at vedkommende du sidder overfor, vil være nød til rykket en brik, vedkommende endnu ikke har rykket ved, da vedkommende stadig er ved det forrige træk. Noget fremtid, er kendt fordi vi allerede vidende eller uvidende er på vej den vej.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nej er publiceret 10/12-2021 21:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.