Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder, 2 dage siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Drama queen...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Hej Dagbog, - først, - jeg vågnede i nat og så, at ateistisk selskab havde svært ved at forklare hvad agnostisk og ateisme handler om. Det typisk, de er ikke særlig dygtige i Danmark, hvilket sandsynligvis skyldes, at ham der nu leder dem, er halv frisk ude af jehovas. Bare fordi man har forladt en religion, gør jeg ikke at man automatisk får downloaded viden om området. Det er ikke første gang, at de er ret elendige. Det er også derfor, at jeg aldrig kunne være medlem af en organisation, der ikke har styr på deres argumenter..hvor folk som mig, har mere styr på dem, end de har. Neden under havde et par forsøgt at skrive noget til det, - også forkert. Fakta er, at Agnostisk står sammen med Gnostisk, - hvilket handler om hvad du mener du VED! Hvor theoisme står på den anden akse sammen med Ateisme, og handler om hvad du TROR! Så jeg linkede dem et billede på det, som bevis, - sjovt ingen af dem, selv havde slået det op. Anyway, - Det betyder som sagt, at jeg som ateist er agnostisk. at skrive den ud betyder, at jeg anerkender, at jeg ikke VED, at der ikke kan eksistere en gud, ligesom jeg ikke ved, at der ikke findes en flyvede talerken der flyver rundt om Mars, - Agnostisk. Jeg TROR bare ikke der gør, for jeg har ikke set beviser for det, - TRO! Som religiøs kan du også sige, at du ikke ved med sikkerhed, om der findes en gud, men du tror der gør. Hvis du siger, at du VED der findes en gud, og tror på det også..så er du Gnostisk Theist. Det er så simpel, at jeg ikke forstår, hvorfor det kan være så svært for ateistisk selskab at forklare den.

Nå, I dag hjalp jeg selvfølgelig også et par stykker. En af dem spurgte mig om, hvordan det gik med at finde en kæreste. Jeg lod hende forstår at jeg havde droppet det, at jeg nu går efter at gøre hvad jeg kan for mig selv, for at give mig et godt liv..og ikke leve efter forventninger om noget andet. Praktisk betyder det, at de mange penge jeg har sparet sammen, for at kunne købe et hus når jeg engang fik en partner, er afgået ved døden. Jeg lever for mig selv, og ikke efter en fremtid der aldrig sker. Hun sagde, at jeg kunne savne en at være sammen med.. Jeg sagde, jo, - men hvis jeg tjente noget mere, så ville jeg kunne flyttet et sted hen, hvor jeg måtte holde hund.

En af de der kvinder, med store sociale problemer har i dag vist interesse for mig, - sådan er det altid, - kvinder forsøger at komme op ad.. De finder sjældent efter en, der har problemer ligesom dem. Jeg er ikke interesseret.

heh, - Jeg hjælp også en af de nye lærere, - som ikke burde ha haft udleveret den chromebook af en af lederne, da en udlevering af mig, - hvor jeg hurtigt får alt til at virke for vedkommende, kan fjerne en del begynder frustrationer over at være dumpet ned i noget nyt. Jeg gættede noget noget af det hun ville sige til mig, og jeg gættede rigtigt. - hun sagde det var rigtigt, og spurgte mig om hvordan jeg kunne vide det. I stedet for at forklare de logiske veje hvormed det var den eneste ting hun reelt kunne spørge mig om, set i lyset af de logiske konsekvenser af, hvor hun stod som ny. Jeg sagde, bare hej, mit navn er kenny. De fleste forstår alligevel ikke noget af, at fremtiden ikke er helt ukendt. Engang imellem er livet som et spil skak, - engang imellem er der kun få træk, vedkommende du sidder overfor kan tage. Det betyder at du er klar med dit træk, men også samtidig ved, at det vil betyde, at vedkommende du sidder overfor, vil være nød til rykket en brik, vedkommende endnu ikke har rykket ved, da vedkommende stadig er ved det forrige træk. Noget fremtid, er kendt fordi vi allerede vidende eller uvidende er på vej den vej.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nej er publiceret 10/12-2021 21:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.