3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
10 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
11 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg har kun skrevet en post i dag, og den var ikke så speciel, - en let retorisk finger til DF kristne. Lette ofre. Jeg mindede dem bare om, at Julen er inkluderende, i modsætning til andre Krist-messe. Julen er hjerternes fest, noget DF kristne ikke rigtig kan være med på. Der er intet kristent over min jul, - Ingen kristne sange,- her står den på Jul det er cool, og The julekalender sangene. Med en Sol i toppen af træet, som symbolisere lysets der er på vej tilbage . Jeg er glad for vores JUL! og deler den gerne med kristne og muslimer. Der er nok jul til at alle kan bruge den som de vil.

Mit hoved hjemsøges af hende den gifte lærerinde, der spurgte mig om hvordan det gik med kærligheden, der var en "pitty" i hendes syn på mig, da hun forstod at jeg havde opgivet det. Dont Pitty me! og af en eller anden grund, er Queens Lily of the vally på repeat i mit hoved. en meget lille sang, og jeg ved ikke hvorfor den er poppet op., leder jeg efter et eller andet svar? engang imellem forsøger min underbevidsthed at fortælle mig noget. Når jeg skriver her, prøver jeg altid at lade mine tanker styrer mig..

Jeg skal se, om jeg kan få bestilt en tid til det 3. stik i morgen. Jeg læste hvordan der var en del unge amerikanere der ikke var blevet vaxineret, - flere døde og en havde mistet sit ufødte barn pga det..Der stod at det virkede til at være en særlig aggressiv covid sygdom der havde ramt dem. Sagen er den, at på den ene side synes jeg det er synd, og på den anden.. har de selv bragt sig i den situation! Hvis man ikke har forstået, at folk omkring dør af denne sygdom... hvad kan man så snart sige. Men de er kun mennesker, - flawed thinkers. Det er der mange der er, men det plejer ikke at være så farligt at tage fejl. Folk er vandt til, at selv om de ikke forstår at de tager fejl, at alt nok går godt alligevel.. og at alt er lige godt så.. Ikke denne gang. Take that freedom :) and take that death..that L.

Jeg mærker en trykkende fornemmelse, der fortæller mig at jeg har brug for ferie. Jeg har brug for at være et andet sted i mit hoved. Min brors kone har inviteret mig til jul, sammen med mine forældre. Hun virker altid så sød ved mig.. ligesom mange af de gifte kvinder på mit arbejde..de rosende ord de altid kommer med. Tak til hende der kørte mig hjem den dag jeg ventede på min bus. Hyggelig snak..heh, min hjælper siger tit, at hun har opgivet at forsøge at hilse på mig, når jeg står ved busstoppe stedet.. Det er fordi jeg er psykisk træt, og har forsvundet ind i mig selv.. Jeg har haft mange dage, hvor jeg har været dybt deprimeret efter en dag, hvor folk har været søde. Deres venlighed, minder mig om at jeg er alene. De står i kontrast til den verden jeg ellers har oplevet. Det er "sjovt", - Jeg kan tage idioter, folk der sviner mig til. Jeg lever og vokser i styrke af krig på ord ..Men jeg reduceres og bliver dybt ked af det, når folk er søde.. hvilket ingen forstår.. Jeg tænker dette burde ha stået i starten af min dagbog, - jeg er ret sikker på, at andre har det lige omvendt. når jeg skriver om, disse søde ord jeg får, så har det en anden betydning end folk forstår.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget blandet søndag er publiceret 12/12-2021 21:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.