1 år, 3 måneder siden

Vader

3 hjullers cykel
Halina Abram...
5 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
6 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
8 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
10 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
8 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
9 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
6 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
6 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
8 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
10 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
1 år, 9 måneder siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
3 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
10 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
14 år siden
Nyt år
Martin Micha...
3 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
8 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
8 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
6 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
7 år siden
Tidligt i seng om fredage...
Ansu Orheim ...
1 år, 2 måneder siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg har lige fået mit 3. stik. Men da jeg steg ud af bilen, var der en stor båt nakke der begyndte at råbe Hej Hr.. efter et par råb, vendte jeg mig om imod fjolet..der var jo en del, så det er svært at vide hvem manden råbte efter..og jeg er ikke vandt til at blive tiltalt på den måde. Nå, så spurgte manden, om jeg havde et handicap skilt i bilen.. for det var åbenbart super vigtigt for ham, at bruge tid på, for at der holdt en bil der på de mange pladser var da slemt.. Anyway, der hvor båtnakken så fik problemer var, at jeg så hverken har handikap kort eller førerbevis :) FOR DET ER IKKE MIG DER KØRE BILEN! Jeg er passager. Lord Vaders musik kørte i mit hoved på det tidspunkt, og jeg havde en lyst til at strangulere ham på ord..jeg havde lyst til at sige, at han burde gå over til føren af bilen i stedet for..og gøre sig selv til grin ved at spørge ham..

Han lignede en, der ikke var klog nok til at snakke med mig. Ja, så kan det godt være, at jeg er et røvhul..men en af de ting man ikke skal gøre, er at spørge folk om de har disse handikap kort..hvis du bringer det op overfor en der har, kan det være, at der er et psykisk trauma forbundet. noget jeg lige for 2 dage siden har set på en film..En ældre dame, gik over for at spørge en mand om han var handikappet, for han skulle ikke holde der...det viste sig bare, at manden manglede et ben..det havde han mistet i krig.. I stedet, kig om skiltet er i bilen..og lad folk være.

Så var der også en af de der fjolser, der var inde på min profil og lave en emote på det omkring, at alle holdninger ikke er lige gode..Alle holdninger er ikke lige gode, - det kan jeg bevise. Nogle holdninger kan man dø af, og eller er til skade for omverdenen.

Nå, så gik jeg ind på hans, og fandt et post fra ham..uuh, en af de der.."ah, men covid er en overreagering" folk..Okey :) de er altid klar med, at der kun er 1% døde, og at normale sygdomme er der kun få færre ved..Okey :) og allerede DER, har de tabt debatten. Det er der jeg allerede begynder at gnide mig selv i hænderne, for det er ret let at smadre den slags fjolser. For super :) men hvorfor er det, at de tror..at de kan sammenligne 2 forskellige statistikker? En statistik hvor man har forsøgt ved mandat at på kræve mundbind, vaccine og afstand og nedlukning..med en sygdom hvor man ikke har gjort det. Er det ikke logik for PERLEHØNS, at der ville være flere syge og dermed døde, hvis man intet havde gjort! Man har gjort alt det man kunne, for at undgå at folk blev syge..for ikke at tale om den opmærksomhed der har været på det. Det næste er, at de så lige skal kigget på hvor mange der har skader efter covid :) for de siger, at 4% oven i den 1% får senskader..et tal der nok også ville være højere, hvis mange af dem der fik covid ikke var vaccineret.

Det hele bunder gerne ud i, et hemmeligt argument om, at vi er for mange mennesker på planeten, så de så helst..at der var flere der døde af det. Der er så bare IKKE for mange mennesker på jorden. Ressource mæssig er der plads til flere, mange flere.. HVIS blot disse mennesker er født i afrika...og ved du hvad :) Eu's og USA's befolknings tilvækst er stagneret. Det viser en af de nyere statistikker.. så vi bliver ikke flere her..vi skal så bare bruge vores befolknings tanke kapacitet til at udvikle mere grøn energi.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vader er publiceret 18/12-2021 12:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.