1 år, 9 måneder siden

Vader

Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
8 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
8 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
8 år siden
Lys blokerer så let for l...
Ansu Orheim ...
1 år, 8 måneder siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
1 år, 10 måneder siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
4 år siden
Påske
Hanna Fink (...
7 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
4 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
I'm back!
Gittepigen
9 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
8 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
9 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
5 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg har lige fået mit 3. stik. Men da jeg steg ud af bilen, var der en stor båt nakke der begyndte at råbe Hej Hr.. efter et par råb, vendte jeg mig om imod fjolet..der var jo en del, så det er svært at vide hvem manden råbte efter..og jeg er ikke vandt til at blive tiltalt på den måde. Nå, så spurgte manden, om jeg havde et handicap skilt i bilen.. for det var åbenbart super vigtigt for ham, at bruge tid på, for at der holdt en bil der på de mange pladser var da slemt.. Anyway, der hvor båtnakken så fik problemer var, at jeg så hverken har handikap kort eller førerbevis :) FOR DET ER IKKE MIG DER KØRE BILEN! Jeg er passager. Lord Vaders musik kørte i mit hoved på det tidspunkt, og jeg havde en lyst til at strangulere ham på ord..jeg havde lyst til at sige, at han burde gå over til føren af bilen i stedet for..og gøre sig selv til grin ved at spørge ham..

Han lignede en, der ikke var klog nok til at snakke med mig. Ja, så kan det godt være, at jeg er et røvhul..men en af de ting man ikke skal gøre, er at spørge folk om de har disse handikap kort..hvis du bringer det op overfor en der har, kan det være, at der er et psykisk trauma forbundet. noget jeg lige for 2 dage siden har set på en film..En ældre dame, gik over for at spørge en mand om han var handikappet, for han skulle ikke holde der...det viste sig bare, at manden manglede et ben..det havde han mistet i krig.. I stedet, kig om skiltet er i bilen..og lad folk være.

Så var der også en af de der fjolser, der var inde på min profil og lave en emote på det omkring, at alle holdninger ikke er lige gode..Alle holdninger er ikke lige gode, - det kan jeg bevise. Nogle holdninger kan man dø af, og eller er til skade for omverdenen.

Nå, så gik jeg ind på hans, og fandt et post fra ham..uuh, en af de der.."ah, men covid er en overreagering" folk..Okey :) de er altid klar med, at der kun er 1% døde, og at normale sygdomme er der kun få færre ved..Okey :) og allerede DER, har de tabt debatten. Det er der jeg allerede begynder at gnide mig selv i hænderne, for det er ret let at smadre den slags fjolser. For super :) men hvorfor er det, at de tror..at de kan sammenligne 2 forskellige statistikker? En statistik hvor man har forsøgt ved mandat at på kræve mundbind, vaccine og afstand og nedlukning..med en sygdom hvor man ikke har gjort det. Er det ikke logik for PERLEHØNS, at der ville være flere syge og dermed døde, hvis man intet havde gjort! Man har gjort alt det man kunne, for at undgå at folk blev syge..for ikke at tale om den opmærksomhed der har været på det. Det næste er, at de så lige skal kigget på hvor mange der har skader efter covid :) for de siger, at 4% oven i den 1% får senskader..et tal der nok også ville være højere, hvis mange af dem der fik covid ikke var vaccineret.

Det hele bunder gerne ud i, et hemmeligt argument om, at vi er for mange mennesker på planeten, så de så helst..at der var flere der døde af det. Der er så bare IKKE for mange mennesker på jorden. Ressource mæssig er der plads til flere, mange flere.. HVIS blot disse mennesker er født i afrika...og ved du hvad :) Eu's og USA's befolknings tilvækst er stagneret. Det viser en af de nyere statistikker.. så vi bliver ikke flere her..vi skal så bare bruge vores befolknings tanke kapacitet til at udvikle mere grøn energi.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vader er publiceret 18/12-2021 12:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.