De bliver ved, retur til afsender

Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 14 dage siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Hej dagbog. - Igen her til morgen så jeg en feministisk hade post om mænd. Den blev selvfølgelig besvaret af mig. Jeg er på sin vis den perfekte storm, - Med alt hvad jeg har oplevet. Samtidig vil du aldrig se mig, bebrejde alle kvinder for få kvinder. Jeg hæver ikke knytnæven, men strækker i stedet min hånd ud i et stop tegn, med ordet "NEJ" i wont sell my life for sex, nor my happiness or self respect. NEJ, - og dem der angriber mit køn, skal med ord lærer, at deres eget ikke er bedre. Normalt ved vi godt, at det ikke giver sex, at kritisere kvinder.. Men jeg er den perfekte storm, - jeg har ingen ønsker om det, og den nederdrægtighed jeg har oplevet fra nogle, vidner om at de ikke har noget at skulle ha sagt. De vil opdage en mand der kan argumentere, og en mand der har ordet i sin magt. Det er ikke de flestes arena, men det er min. without respect, we reject.

Jeg venter bare på folks "det er også fordi at" eller "du vil bare ha at kvinder..." NEJ, - jeg ønsker ingen ting :) ud over at arbejde på min egen lykke, - der ikke inkludere jer.

Jeg har ventet på debatterne, - jeg foretrækker de religiøse, men kvinder der bebrejder alle mænd alt, kan også gøre det. Det føles som om, at en råber af mig "vågn op, - Vågn op til kamp"

21:43 - så var der en kvinde der havde svaret. så hende fik jeg også svaret igen. En feminist, - de har det med at laste alle mænd, for nogle mænd. Så jeg gav hende igen af samme mønt, med et nik om at det var for at illustrere hvad hun gjorde. En anden skrev, at det føltes som om mænd var mere værd. Det er ikke lige det jeg ser... når man ikke tager mænds problemer alvorligt, eller giver dem nok værdi til at løfte en finger for dem, når de råber om hjælp. I modsætning til kvinder..fortæl mig så lige, hvem der har mest værdi i samfundet..yep, those feminists startet to make me pissy. Ja, det er lidt fucket for dem, at jeg kom forbi.. med alt hvad kvinder har udsat mig for.. som sagt, hende jeg arbejder sammen med, forstår mig..hun har hørt om det hele..og forstår mig, - with my track record on it.. er det nok bedst bare at koncentere sig om sig selv.. risikoen er for stor. Jeg siger ikke, at der ikke kan være gode derude, - men det er ikke dem jeg tiltrækker.

de lavede en "jamen det er ikke sådan det skal forståes" - okey, click bait much så? for det er ikke det der står.. hvis nu man havde ladet være med, at tage alle mænd til indtægt for NOGLE, - så ville du ikke skulle sidde der og komme med undskyldninger og søforklaringer... at ALLE mænd, ikke betyder alle mænd..

på med musikken, - "Not Dark Yet"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De bliver ved, retur til afsender er publiceret 20/02-2022 14:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.