Russisk whataboutism - senere

folkeskolegensynsfest
Peter
10 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Hej dagbog, - jeg vågnede ved, at en eller anden havde søgt mig som ven et sted, - og jeg aner ikke hvem manden er. Så det var en hurtig afvisning.

Så måtte jeg i gang. En Russisk kvinde var i gang med noget whataboutism. Du ved, jeg går efter at smadre ondskab, det er normalt religiøse der står for ondskaben, og de er mine yndlingsofre, for deres argumenter er altid så latterlig dårlige, at det er til at dø af grin over. De forstår gerne ikke, at man har hørt dem før, og hvor dårlige de er.. anyway, - Så var der denne russer, der begyndte med, at Danmark ikke skulle råbe for højt nu, for vi havde slaver engang.. uuuh let me at it, - min indre Jester blev tændt omgående. i smell that evil, attack! - så jeg gik i gang, - det er nemlig klassisk whataboutism, endda når den er virkelig ringe. For vi er ikke ansvarlige for det der skete for 200 år siden, - vi er ikke engang ansvarlige for vores forældre/familie. aka, hvis din far eller dit barn begik noget kriminelt, så ryger DU ikke ikke ind og spjælde. Vi er dog ansvarlige for vores handlinger, og hvis vi ikke råber op NU, hvis VORES generation ikke råber op, om denne forbrydelse, vil kommende generationer kunne bebrejde os, at vi intet sagde! Vi kan ikke bebrejde unge tyskere for deres forældres forældre. Vi kan bebrejde dem der levede, det de gjorde..eller ikke gjorde.,, men det nytter ikke noget, det er fortiden..og de fleste af os, levede ikke dengang.

Det vil nok gå ud over nogle uskyldige russere, men de har valgt deres ledere.. sådan da.

Dette trækker dog tråde til religiøse, som har "arvesynden" som et begreb.

Hej igen dagbog, - Tanken kom lige til mig, at en af de eneste måde jeg kan hjælpe på, er ved at diskutere imod disse folk hvis jeg ser dem. Derm der prøver at retfærdiggøre mord på et folk. Hvor end de er, - kan jeg og andre vinde den debat, kan vi måske ændre deres tanke gang. Den bedste måde at forhindre en større krig, er ved at landet selv fjerner den trussel indefra..En kamp på ideer, og moral. Det kræver debatøre der "stepper op" - via små vinge slag. For hvis de er på nettet.. så bør vi være der...

Det er måske en større trussel imod planeten end religion er, lige nu..

så jeg vil opsøge dem noget mere i den kommende tid, - disse vigtige debatter..noget en hver bør gøre, når de ser dem.. det er ikke bare lige meget..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Russisk whataboutism - senere er publiceret 26/02-2022 13:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.