Evig liv

Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Hej dagbog, - jeg fik lige besvaret ham, som jeg begyndte at diskutere med den anden dag. Ham der mener, at man fejler noget, hvis man ønsker at leve evigt. Han havde travlt med at bruge sprog brug, hvor han sagde, at de legede skabere. Det er så bare umuligt at lege noget, man ikke ved hvad er, eller om det overhovedet findes. Jeg smadrede fuldstændig det han sagde, og fik vist at hvis man har en positiv tilgang til livet, så fejler man ikke noget, hvis man ønsker at leve evig. Hans problem som jeg ser det, er at han tror livet er en test af en eller anden gud. Desværre har endnu ingen kunne vise eksistensen af denne, bare lidt. Det eneste vi kan se er, at vi dør og vores kroppe forgår. Hvis du tror, at der er noget paradis efterfølgende forstår jeg det godt, - men er det en billet til intetheden, så ville det være bedre at leve evigt.
Han har været ret let, at debattere med.. sidst sagde han, at hvis man ikke vil se fakta såå.. Men det var let for mig at smadre :) for han har endnu ikke kommet med andet end hans holdninger, - og holdninger er ikke fakta, - fakta kan bevises..håber han prøver, at sige noget om at verden er blevet dårligere og dårligere..så står jeg klar igen :) med Steven pinker bogen, - Better angels of our nature. - en bog jehovas burde læse. så vil de være lidt fucked..når de siger, at verden bliver ringere..blot fordi de kan referere til enkelte begivenheder.. set i et større perspektiv, er verden blevet bedre og bedre for det almindelige menneske.

18:04 liksne kommer ind i en lind strøm, - dont need them... DEBATE ME!
heh, kom til at tænke på en person som jeg engang kendte, samtidig med at portal 2 end credit melodien er i mit hoved.

også har jeg lige full cleared min modstander i star wars spillet, - det ser ud som om, at han sidder fast bag mit stærkeste hold. så jeg har måske vundet..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Evig liv er publiceret 12/03-2022 14:11 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.