6 måneder, 19 dage siden

Succes!

Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
9 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
13 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
5 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
4 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
7 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
3 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
5 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
9 år siden
Hej med jer!
vintergækken
9 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
8 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
9 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
8 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
9 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
8 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
14 år siden
Like & del
Olivia Birch...
7 år siden
poop
Regitze Møbi...
8 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
10 år siden
Hej dagbog, - jeg havde ikke tid til at skrive det i går, men jeg havde faktisk succes med at debattere en af pedellerne. Han kommer gerne for lige at snakke hyggeligt med mig om torsdagen. Så tager vi lige verdens situationen. Det blev så også til vores forsvares forbehold, - jeg brugte mine EGNE indvendinger for, hvorfor jeg mener vi nu bør fjerne forsvars forbeholdet. Det er ikke baseret i krigen, som manges holdninger er funderet i. Jeg har ment det lige siden trump kom til magten, - og jeg kunne se, at han havde et farligt forhold til putin. Jeg hørte trump sige, at det ikke var sikker, at USA ville hjælpe Europa, hvis det kom der til.. også fordi vores landes nato bidrag (de fleste) er for lave. Det er så ved at blive ændret. Jeg ser andre Videoer fra folk nu i USA, der virker som om, at de ingen interesse har i at sende tropper ud af landet mere..at de har lukket sig om sig selv.. USA først..

Jeg brugte MIT argument om, at Europa's sikkerhed skulle være i Europa's hænder. At det ikke det facto skulle være op til putin, eller en eller anden amerikansk præsident, der er valgt af nogle folk.. der nærmest ikke ved hvor de forskellige lande i Europa lægger.

Pludselig tog pedellen sin hat af, slog den mod siden og sagde.. f... jeg må erkende at du har nogle gode argumenter. Du må ikke sige det til nogen, men du har overbevist mig. Så snakkede han om, hvordan Ukraine i EU, ville gøre Europa stærkere i længden.. ikke med det samme..men vi ville kunne bygge deres land op..og sammen ville vi bliver stærkere..EU er også garant for, at lande ikke pludselig forfalder til diktatur. For vi står for frihed, ( som selvfølgelig er begrænset, da du ikke må slå andre ihjel) og demokrati med ret til at ytre dig.

Jeg fortalte ham så, en af Ronald Reagans Russer jokes.

I dag stod debatten imod en, der mente at alle der gerne ville leve evigt var der noget galt med. Jeg mener så det modsatte.. Jeg forstår godt, hvis folk med et godt liv, gerne vil leve evigt.. Livet er det eneste vi har, - og det er kort..

Han virkede som om, at han troede på en gud.. Så det var naturlig, at gå efter ham.. Hans sprog havde ord som skaber, - men der er ingen der har skabt os, ikke engang vores forældre har skabt os som sådan. Ikke hvis man ser skabt som værende en måde hvor man kan bestemme alt. Forældre skaber ikke, de sætter blot en process i gang.. hvor generne og måske tilfældigheder også, lavet udfaldet.

Han turde ikke komme videre ind på den skaber :) jeg tror godt han vidste, at han var chanceløs. For forskere der måske engang ville kunne give os evigt liv, leger ikke skabere.. for hvordan kan de lege at de er noget, man ikke engang kan sige findes. Nej, - det eneste de skaber er muligheder. Ligesom forskere har skabt muligheder for, at helbrede sygdomme. Der "legede" de heller ikke skabere.. han var inde på, at fortiden ikke havde haft mulighed for at leve evig, og hvem troede jeg, at jeg var..siden jeg ønskede noget, de ikke havde haft.. Jeg tror ikke noget, - men ved, at jeg er barn af en anden tidsalder, hvor forskere er nået længere.. Jeg oplever det nok ikke, - men jeg håber nye generationer for mulighed for det.,, det giver nye muligheder.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Succes! er publiceret 11/03-2022 18:38 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.