1 år, 10 måneder siden

scanning, dom onsdag

3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
opdatering
Michala Esch...
20 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej dagbog, - først onsdag får min mor at vide, hvor galt det ser ud, og hvad planen er. Imens brokker min far sig over sit hjerte. Jeg hader det, - jeg kan ikke gøre så meget, andet end at håbe at de klare sig.

Fik postet 2 posts på FB i dag. En artikel omkring fremtidens atomkraft, der er langt mere sikker end dem vi har i dag. Der ikke er større end at de kan være i en skibs container. Jeg har læst om det før, - de skulle være helt sikre. Den anden var en artikel jeg fandt total manipulerende. En artikel der følger en anden om, at et land nu som mange andre, også har automatisk organ donation. Denne artikel fortæller om en, der har brug for et eller flere organer. Jeg valgte kun at skimme den.. Jeg er imod automatisk organdonation. Det er jeg, fordi det fratager folk valget, og rettigheden over sin egen krop. Du kan sige, "ja, men de kan stadig sige nej" , - og det er meget muligt.. men sig mig, - hvis du ikke vidste at du kunne stemme, - og hvis du ikke fik udleveret en stemme seddel.. ville du så stadig være så opmærksom på, at du snart skulle stemme? Hvis IGEN sagde noget.. for sagen er den, at du kun har et valg, fordi du ved du har et valg., Jeg ville heller ikke ha vidst, at jeg kunne melde mig ud af folkekirken, hvis det ikke var fordi, at der var nogen der gjorde mig opmærksom på det.. og jeg kan ikke se, en bevægelse der ville bruge tid på at gøre alle opmærksom på, at de kan sige nej.. for som sagt, - du har kun et valg, hvis du ved du har et valg.

Dertil vil pressionen komme, - hvis folk sagde, at de sagde nej til det.. truslen. Jeg har hørt andre modtage den, - ingen har prøvet at lave den på mig.. Jeg har et svar parat, og en velvalgt finger.. En sviner af episke proportioner der sjældent er set i den størrelse af mig.

Fik jeg sagt, at ham ukraine som krammede mig igen.. jeg spurgte hans lærer, og det viser sig at han krammer dem alle. Han synes vi er så søde her i Danmark, og han er vandt til noget andet, der hvor han kommer fra.. har læren sagt, at han har fortalt hende.

you owe me nothing, and i owe you nothing.. so expect just that, - nothing.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget scanning, dom onsdag er publiceret 22/05-2022 18:42 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.