1 år, 3 måneder siden

øvelse gør mester

Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
1 år, 10 måneder siden
Bogfinke
Peter
8 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
10 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
8 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
5 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
5 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
8 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
7 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 1 måned siden
jeg er verden og verden e...
Ansu Orheim ...
1 år, 7 måneder siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
hej dagbog, jeg plejer at sige tingene lige ud, men jeg skal ha øvet mig i at snakke dobbelt..og pudset mine fraser af. lad mig prøve, - F.eks var der en kvinde med mange suboptimale kvaliteter, vis interesse for mig blev vist. Det var en kvinde med nærmest grænseløse muligheder ud i værdi optimering, ikke alene på grund af tidligere opnåede ekstra side gevinster. Jeg tænker, at denne kvindes super optimistiske reflektion har ledt hende imod mig. Jeg har derfor abstineret et svar med alt respekt, og byder hende alt hendes frihed, ud i den søgning hun har gang i.

jeg får nok brug for, at styrke mine evner ud i denne verbale kunst, når jeg skal prøve at forblive positiv.

20:13 - jeg tog med mine forældre ud for at stemme.. det er gjort, og jeg er glad for, at det ser ud til at blive et ja, som jeg også går ind for. Jeg ved godt, at ja partierne har sagt noget, for at berolige nej siden.. men jeg ser nogle takter, omkring en tysk oprustning..og en generel oprustning pga som en konsekvens af rusland, men også som en opvågning af et europa, der pludselig vil til at kunne forsvare sig selv. Så alt ikke er op til enten putin eller en potentiel stupid amerikansk præsident, vis økonomi og lederskab ikke kan noget mere. Vi har brug for, at europæisk sikkerhed i højere grad lægger i hænderne på europa selv. Det er ikke som en nato konkurrent, men som en organisation der kan noget mere, end det som nato er bundet af.. et eu der udvider sig, og holder lande demokratiske under økonomisk fremgang. Væk er snakkede om de krummede agurker, der nærmest virker som små børne orm, i en snak om et nødvendigt sammenhold, - et sammenhold på et demokratisk værdi grundlang, hvor befolkningen ikke trues på ytringsfriheden.

Jeg vil også sige, at jeg er glad for det "kun" var dette forbehold vi skulle stemme om. Jeg er stadig lidt mere kritisk overfor en evt fælles valuta, da det vil ha for stor indflydelse på økonomiske politik de forskellige lande vil kunne føre. Dermed ikke sagt, at der med en krone er frit bord.. vi skal stadig holde os indenfor nogle rammer.

Med alt dette sagt, vil et ja eller nej kun være en fodnote i forhold til de kræfter jeg læste imellem linjerne allerede er i gang.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget øvelse gør mester er publiceret 01/06-2022 14:54 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.