4 måneder, 8 dage siden

Venter stadig

Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
5 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
7 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
13 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
9 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
3 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
6 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
9 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
1 år, 3 måneder siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
9 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
8 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
6 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
10 år siden
Hej dagbog, - Jeg venter stadig på, at min mor skal begynde på kemo. En af lærerne, hende som kan læse mit ansigt.. som kan se smerten hos, fik jeg i øvrigt en snak med. Hun havde selv mistet sin gode mor til kraft for nogle år siden, så hun forstod mig. Hun forstod hvor ondt det gør, når man er pårørende. Jeg har super god til at holde mine følelser tilbage, - men det er svært når det gælder min mor.

har sat "imagine dragons - Believer" over, - damn.. den sang passer så godt på mig, lyrisk. Det var en af de stykker jeg motionerede til dengang. Der var dog et punkt i den, der skræmte mig da jeg hørte den i VR programmet. 2.38 - hørte jeg et eller andet.. det lød i VR, som om der var en der stod bag mig, og sagde et eller andet.. det er noget andet, når jeg bare høre sagen udenfor vr.. lyden virker bare som om den er udenfor sangen..- når man står der i VR, og har en høj sang.. så er alt hvad der er bag en, i et dæmpet lydniveau som den tone der..

Min mor kunne ikke spise så meget, - jeg tænker bare det er nødvendig at gøre det. Så hun har energien til at stå imod med. Jeg kan bare ikke gøre noget.. havde det været mig, så ville jeg ikke være påvirket af min appetit. Jeg kan handle ud fra en højere fornuft og styrke. Mit første eksempel på det, var da jeg som barn blev udsat for at være med i en konkurrence, hvor eleverne i min klasse skulle tipse hvem der ville vinde.. tips 13.. Min udfordring var, hvem der hurtigst kunne drikke et glas vand.. mig eller ham den anden fra klassen.. De havde bare hældt salt i mit vand.. fordi så regnede de med, at jeg ville tabe.. og de ville være sikre på et af krydsne. Så min modstander tog det roligt... Little did they know, that i just flicket over, and drank that glas of water like it was nothing..after i had tastet the salt. you lose.. jeg gjorde det, fordi jeg ikke ville tabe, fordi jeg ikke giver op! livet er fyldt med momenter af smerte, og punkter der ikke er gode.. det er ikke svært at konstatere, - men hvordan du kommer igennem det, er det der viser din styrke.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Venter stadig er publiceret 31/05-2022 19:32 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.