1 år, 9 måneder siden

Konsekvent

Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Hej dagbog :) haha.. Der var lige en der kommenterede på mit svar omkring abort. Hun mente at mænd bare kunne lade være med at ha sex, hvis de ikke vil ha børn. Så jeg svarede, at jeg håbede hun var konsekvent i sin argumentation, for det samme kan sige til kvinder. Jeg har hørt kvinder sige, at sex ikke er lig med, at man vil ha børn.. og det respektere jeg fuldt ud, - jeg mener bare, at det også bør gælde mænd. Det ville være ligestilling! noget mange kvinder IKKE går ind for.. fordi det er ikke en fordel for dem.. og er det ikke en fordel, så går de ikke ind for det. Simpelt.

hehe, folk løber lige ind i det.. De har ingen anelse om, at de er på vej ind i en fælde. De har ingen anelse om, at jeg har hørt det de vil sige før, og sidder klar med et svar, der kan vise at deres svar halter.. at de ikke går ind for ligestilling. They just dont care to view your profile, and understand what the text means.. that you have spent your time training for this very moment, every day... for years...that you have come to destroy bad arguments. that when we play chess, we are moves ahead.

har sat D-generation X tema sangen på.

skyndte mig lige at føje til mit svar, at hvis hun kun mente at kvinderne havde ret til, at sex ikke var accept af at blive gravid, men at samme regl ikke burde gælde for mænd.. at hun er en hykler, hvis hun mener det. hendes svar var, at mænd bare kan lade være med at ha sex :) okey, og samme svar kan ikke konsekvent gives til kvinder i ligestillings navn? deraf hykler, hvis vedkommende mener at gå ind for ligestilling.

Ansvar :) for egne handlinger.. hvorfor skulle mænd være det eneste køn, der skal tage det også i dette tilfælde.. Yep, - næste sang.. "I Come Prepared" af K'naan.

Jeg kom lige i tanke om den lektion i VR programmet med Mindfullness omkring depression så vidt jeg husker, - hvor man skulle forstille sig, at man mødte sig selv som barn.. og man havde chancen for at sige noget til dette barn.. hvad man så ville sige.. I can promise you alot of pain, - so much, that you doubt you can go on..but every morning you will rise anyway..untill you have been forged with such a strenght, to take on the world.. if you have to, and no longer feel pain.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Konsekvent er publiceret 14/06-2022 18:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.