Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg håber din kynisme gør...
Ansu Orheim ...
1 måned, 18 dage siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
11 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 3 måneder siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 11 måneder siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
9 år siden
Hej dagbog, - skriver på min telefon. Jeg er nået til et punkt i mit liv, hvor jeg aldrig har været rigere! Jeg er blevet skarp, og rummer en mængde viden. Troen på at en partner findes er forsvundet, og erstattet af et syn på, at jeg kan gøre hvad jeg vil.

Jeg har nu en del råd til mænd omkring kvinder..

Første er selvfølgelig, at du prioriter det du har lyst til, over det at finde en kæreste. Hun bør være nederst på listen.

Anden: elsk aldrig en kvinde højere, end hun elsker dig.

Hollywood drømmen om kærlighed, er kum det. Friheden uden, gør at der ikke er nogen til at brokke sig over, at du ikke gør det ene eller det andet. Du kan spise hvad du vil, når du vil.. og meget mere.. få dig en hobby :) hvis du mangler noget. Det eneste jeg ville ønske jeg havde lige nu... er et hus, så jeg kunne købe mig en hund.

Nå, det ser ud som om der stadig kommer likes ind på en af mine kommentarer på det med at ville kaldes Dem og De. Hvor jeg forklarede, at det er distance ord som gør folk til de andre... aka, udelukker fra fællesskabet.. selv royale De og Dem..er distance ord. Man kan ikke bare tage disse ord, og give dem en ny betydning... deres last følger med dem. Hvilket er uheldigt, hvis man gerne vil ses som en del af samfundet... og ikke som en "anden"

Jester kan ikke lade være med at minde mig om, at det ikke er for likes..men for sandheden om den virkelige verden vi lever i. Hvis man gerne vil kaldes noget andet, så kan man ikke forvente at verden gør det..eller bekymre sig om hvad man føler.. den er barsk, og det man ser er det man får.. og at tro, at man kan få folk til at rette ind efter sine luner, er som jeg ser det toppen af arrogance. Fact is.. we are the all singing, all dancing crap of the world"

Jeg kommenterede på en video. En biolog havde lavet en svar video på en religiøs video, hvor biologen svarede og forklarede alle de fejl den religiøse havde i sin forståelse af evolution. Det var en smuk video.. den religiøse, var dog kendt for, at ønske en vis befolkningsgruppe dræbt af staten. Så biologen, havde skrevet noget nedsættende om denne religiøse i sin titel. Jeg har det bare sådan, at uanset hvor lidt man bryder sig om sin modstander, så bør man aldrig gå efter denne, og kalde vedkommende noget.. når manden kan forklare så godt, hvordan tingene hænger sammen..så er det som at pakke et smukt maleri ind i avis papir.. det sænker ligesom folk ned på et niveau, der ikke er nødvendigt..og fjerne noget af glansen ved det arbejde der er blevet udført. Følelser, bør holdes udenfor.. når man kan smadre folks udsagn.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kun mig er publiceret 13/06-2022 13:31 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.