1 år, 10 måneder siden

Snart mere klarhed

Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
1-09
Halina Abram...
6 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Hej dagbog, - Jeg håber på, at der kommer mere klarhed på tirsdag. Det går ikke så godt, og min hjerne skriger af sorg pga min viden. Der var en lære der fortalte mig, at en kollega var død af kraft, men at vedkommende havde gået længe med mave smerter.. uden at ha gjort noget ved det. Jeg er bange for, at det ender med at være for sent for min mor også. Der går så lang tid,.. først med prøver, og nu scanninger, for at finde ud af om hendes lever kan klare kemo. Kom nu i gang!

Jeg købte nogle fry selv sodavans is til dem - tænkte med den her varme, også havde de sikkert ikke fået købt noget. Min mor sagde dog, at hun havde noget trekants is, men okey.. så har de nogle flere is. Jeg ved, hun godt kan lide sodavands is, når det er varmt.

Nå, da jeg kom hjem, begyndte at at spille, og se debat på den anden skærm. Debatten var dog mest et studie i, hvordan man ikke skal føre en debat. Ham som ikke havde styr på sine argumenter, havde mere travlt med at kalde sin modstander for alt muligt, og sige at denne tog stoffer og at hans kone ville være ham utro osv. Det er en typisk ting, - når folk ikke har noget at sige, så tyer de til den slags.. kommentarerne på video'en var dog mest, at de syntes det var sjovt. Jeg synes det var tragisk, og jeg var ved at krumme tæer i stedet. Ham der angreb personlig, kom endda med en trussel imod ham den anden, som tog det stille og roligt. Det havde jeg ikke gjort, jeg havde nok sagt, at han bare kunne komme.. så kunne vi se, hvad jeg ville gøre ved en syg hund. Han kunne heller ikke lide, at der blev googlet efter fakta, - men det er jo netop fakta der er vigtig i en debat.. og ikke hvem der kan komme med et eller andet, de lige har fundet på. Værten gjorde intet for at folk skulle holde en ordentlig tone.. Så, det er nok sidste gang jeg ser en debat på den kanal.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snart mere klarhed er publiceret 12/06-2022 18:09 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.