1 år, 10 måneder siden

Ferie

Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Hej dagbog, - så fik jeg ferie. Jeg købte nogle dessert bægre igen, for at fejre dem med mine forældre.

De sidste par dage, har jeg set scammer video'er. Hvordan nogle folk har smadret nogle call centre, hvor de på disse call centre svindler folk ud af en masse penge. Jeg elsker, at mine helte fra de anonyme, fuldstændig lagde deres call center ned, hårdt og uden nåde. så var de færdige med at tage penge fra ældre naive mennesker.. de anonyme har også fornyelig angrebet rusland, ved at lægge sandheden op på et af deres stats medies hjemmeside.

jeg var også super glad, da de lagde sig ud med et par forskellige religiøse organisationer. Jw'erne, sceintoligy så vidt jeg husker, og dem der i usa, medbrage skilte til andre folks begravelser, om at de mennesker ville ryge i helvede. De anonyme går altid efter de onde.

Jeg var ved at rulle rundt af grin, da svindlerne var blevet hacket, og de startede med deres .. vi er de anonyme.. we are legion.. osv.. så kunne man bare høre ham scammeren sige "f..." han vidste godt, han var ude og s...

på en anden video viste de, hvordan de havde fået tilbage ført alle de penge, der var blevet svindlet fra folk.. tilbage til de folk der havde mistet pengene. Det er lidt fedt at se, at der er gode mennesker der rejser sig imod de onde..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ferie er publiceret 29/06-2022 18:43 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.